Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo u novom Maxu!

Dinamo od Rijeke kupuje Močinića, Štimac zavapio: HNS nas vodi u propast!

Igor Štimac
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/6
26.06.2015.
u 19:08

Novi Max! analizira i je li Mario Mandžukić ponovo donio krivu prosudbu i pogrešno izabrao Juventus. Bez obzira na visinu transfera, u Torinu će se suočiti s najjačom konkurencijom u karijeri.

Novi Max! donosi veliki otvoreni intervju s Igorom Štimcem nakon što je bivši izbornik odustao od iranske avanture. Štimac alarmantno upozorava: "Vodstva HNS-a i države vode nam nogomet u propast!” Štimac bez zadrške kaže i zbog čega je situacija kritična: ”Cijeli hrvatski nogomet stavljen je u službu jednog kluba i jednog čovjeka, to ne može dobro završiti. Poltroni kimaju, a otimaju se djeca, degradiraju stručnjaci...”

Štimac je ogolio i istinu o tome što se zbiva na Poljudu: “Hajduk je izgubljen, nema nikakvu viziju razvoja, Nadzorni odbor grubo je kršio zakone... Žao mi je Vučevića i Burića.”

Novi Max! otkriva i tajni pakt Dinama i Rijeke - s Kantride u Maksimir stiže Ivan Močinić za odštetu od 2,5 milijuna eura što ga čini najskupljim pojačanjem koje je Mamić ikad platio. Dinamu upravo u Močiniću vidi "novog Modrića", kapitalca za Ligu prvaka.

Max! predstavlja još dva mlada kapitalca koji mogu ostvariti vrhunske transfere već ovoga ljeta - Marka Pjacu i Mara Roga.

Novi Max! analizira i je li Mario Mandžukić ponovno donio krivu prosudbu i pogrešno izabrao Juventus. Bez obzira na visinu transfera, u Torinu će se suočiti s najjačom konkurencijom u karijeri. A Mandžo konkurenciju ne trpi, zbog toga je i ulazio u sukobe s trenerima u svim prijašnjim klubovima.

Veliki intervju za Max! dala je i Blanka Vlašić koja otkriva: "Nema bliskosti među vrhunskim skakačicama, nijedna me nije zvala i pitala za zdravlje dok sam morala pauzirati..."

Novi Max! donosi i veliku priču kako je košarkaški izbornik Velimir Perasović u reprezentaciji za Eurobasket aktivirao još jednog suigrača iz velike generacije '92. - Aramisa Naglića.

Max! podsjeća i na jednu od najkontroverznijih košarkaških utakmica u povijesti - kako su Dražen Petrović i reprezentacija Jugoslavije s izbornikom Krešom Ćosićem izgubili devet koševa razlike u pedesetak sekundi protiv Sovjetskog Saveza na Svjetskom prvenstvu prije 19 godina u Madridu.... I zbog čega su Španjolci navijali za - Sovjete...

Foto: Screenshot/reuters

Komentara 21

Avatar Joseph84J
Joseph84J
19:30 26.06.2015.

Štimac ne dipr... ti si propast a i ko još čita ili sluša kaj ti imaš za reći!!!

SO
sonce
19:33 26.06.2015.

Štimac bolje da šuti. O poštenju i moralu bi sedalo puno toga reći.

Avatar GaryLineker
GaryLineker
20:07 26.06.2015.

Dok je NK Zadar pobjeđivao sve je bilo u redu. Imali su igru, glavu i rep a suđenje gospodski nije htio komentirati. Kada je krenulo po zlu krivi su HNS, suci i svi drugi, samo on nije. Ispadanjem govori da ostaje u Zadru, radi dugoročni projekt, ulaže se u terene, omladinski pogon i novi stadion. Dođe ponuda iranaca, ide štico za lovom. Da si barem otišao. Dosta nam je tvog crnila u našem nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije