Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JA SAM PROPALICA'

Bio je zvijezda Arsenala i Engleske, a sada je alkoholičar i beskućnik

Kenny Sansom
Twitter
01.12.2016.
u 21:40

- Popijem koliko si mogu priuštiti. Jednostavno sam propalica. Iz Arsenala mi stalno pokušavaju pomoći, ali sam sebi sam najveći neprijatelj.

Premda je bio velika zvijezda engleske nogometne reprezentacije i Arsenala Kenny Sansom (58) danas živi kao beskućnik i alkoholičar.

Sansom je od 1979. do 1988. upisao 86 nastupa u dresu engleske vrste i to je drugi najveći broj nastupa za Gordi Albion u povijesti kad su braniči u pitanju. Sakupio je i više od 300 nastupa u dresu Arsenala, a igrao je i za Newcastle United, QPR, Everton, Crystal Palace i Coventry City.

Nažalost, nakon prekida igračke karijere potonuo je pod teretom dvaju poroka - alkohola i kocke.

- Postao sam olupina od čovjeka - priznao je u razgovoru za The Sun.

Sansom je trenutačno beskućnik. Živi na ulici i spava po klupama u parkovima. Posjeduje samo mobitel na bonove, pokaz i 20 funta. Priznao je kako dnevno ispije i po sedam butelja vina.

- Popijem koliko si mogu priuštiti. Jednostavno sam propalica. Iz Arsenala mi stalno pokušavaju pomoći, ali sam sebi sam najveći neprijatelj.

Šest puta je bio na liječenju od alkohola, ali bezuspješno.

- Ne želim prestati, obožavam alkohol - priznao je.

Nakon napisa u novinama Arsenal mu je ponovo ponudio pomoć, a javili su se i iz Udruženja profesionalnih nogometaša (PFA).

Komentara 1

CU
cupus
22:12 01.12.2016.

Problem prestanka igranja je uglavnom besciljnost( uglavnom ne znaju nista drugo raditi jer su propustilu skolovanje) i kolicina novca i viska slobodnog vremena koje imaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije