Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK BIRA

Ante Čačić prekinuo ružnu tradiciju i konačno glasovao za jednog Hrvata!

Ante Čačići Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
01.12.2016.
u 19:35

Na prvo je mjesto izbornik stavio Cristiana Ronalda, na drugo Lionela Messija, a na treće Luku. Glasove će dati i sam Luka...

Hrvatski su izbornici (s pravom) prethodnih godina bili kritizirani jer nikad nisu glas dali našim nogometašima. Ante Čačić napokon se odlučio na taj potez i u izboru za najboljeg Fifina nogometaša uvrstio i Luku Modrića, piše Goal.

Jer Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mario Mandžukić godinama su u svjetskom vrhu, osvajaju trofeje, među ključnim su igračima najvećih svjetskih klubova... Da, možda ih mnogi ne bi svrstali među trojicu najboljih igrača na svijetu, ali svaki je izbor subjektivan. I sigurno bi imali argumenata da obrane tezu zašto su dali bod(ove) hrvatskim igračima. Uostalom, mislite li doista da je Joachim Löw objektivno na sva tri mjesta stavio njemačke igrače, a nije dao bod ni Messiju ni Ronaldu?

Uglavnom, Ante Čačić napokon je prekinuo tu ružnu tradiciju. U izboru za Zlatnu loptu, najboljeg igrača svijeta 2016. godine, glas je dao i Luki Modriću.

Na prvo je mjesto izbornik stavio Cristiana Ronalda, na drugo Lionela Messija, a na treće Luku. Glasove će dati i sam Luka...

A kako je glasovao Robert Prosinečki, provjerite ovdje.

>> Modrić i Rakitić u najužem Fifinom izboru za momčad godine!

Komentara 6

MM
maximilijanalexandar.max
21:02 01.12.2016.

Moj glas ide Modriću

KA
kanda
03:41 03.12.2016.

zamisli smijuriju: komentirati nogomet, a ne znaš da su više ili manje svi Lukini golovi outside of the box; vrlo vjerojatno ne znaš što outside of the box uopće znači. i najjače, komentirati Lukinu visinu... sreća da visina i zabijanje glavom nisu ni približno bitni u nogometu - inače bi i Messi i Xavi čistili zahode. drago mi je da je Čačić uvrstio Luku jer ionako SVI glasaju za sunarodnjake, osim naravno Hrvata... kojima je to valjda sramota i koji svoje sportaše znaju samo ponižavati.

Avatar oliver 7
oliver 7
21:30 01.12.2016.

Zamisli smijuriju ..Luka naj nogometas svijeta a nemoze sa 16 dobacit do gola a glava mu sluzi za sisanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije