Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udobno ili seksi

Evo odgovora na vječnu dilemu: 'Ravne' cipele ili štikle?

ciepele
Foto: Thinkstock
1/2
23.02.2014.
u 14:00

Ako vam je ugodnije u ravnim cipelama, osjećate se sigurno i zadovoljno, onda zaista visina štikle nije bitna.

Koliko smo se puta pitale to isto pitanje: 'Trpiti' visoke štikle i biti seksi ili da nam bude udobno u ravnom?

Postoji li neki aspekt kada je ravna obuća u pitanju koja zaista može djelovati primamljivo i seksi? Zaista je moguće da muškarci primijete vaše cipele i pomisle kako ste opušteni i imate dovoljno samopouzdanja da vam nisu neophodne štikle kako biste ga stekle.

Također mnogi muškarci manje strahuju od toga hoće li biti viši od vas kada vide da ste u ravnom. Iako se štikle općenito smatraju seksepilnim, ipak je bitnije ono kako se vi u nečemu osjećate.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ako vam je ugodnije u ravnim cipelama, osjećate se sigurno i zadovoljno, onda zaista visina štikle nije bitna. Iako na čitavom svijetu ne postoji toliko fantastičnih ravnih cipela koliko štikli, ipak se za svake može naći ekvivalent među ovim prizemnijim!

>>Volite nositi štikle? Evo kako spriječiti bolove u nogama

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pancake
17:30 23.02.2014.

Ljudi danas imaju naviku pljuvati po štiklama, a one mogu biti itekako udobne. Zapravo, mnoge žene se osjećaju ugodnije u štiklama nego u ravnim cipelama, jer ih u ravnima bole leđa. Osim toga, svaka žena koja drži do sebe trebaa imati bar jedne štikle i treba znati hodati u njima. Štikla ne mora imati 10cm visoke potpetice i nipošto ne mora biti neudobna. Najugodnija visina potpetice je između 4 i 7cm.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije