Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mackanje i trackanje

3 vječna make up problema svake žene

šminkanje make up
Foto: Shutterstock
28.03.2014.
u 13:30

Trik za ispravno nošenje sedefastog sjenila je da istaknete samo jedan dio lica

1. SEDEFASTI MAKE UP

Trik za ispravno nošenje sedefastog sjenila je da istaknete samo jedan dio lica - nikako cijelo, jer ćete izgledati kao disko kugla!

Probajte sedefasto sjenilo i mat ruž ili obrnuto. Ili nanesite samo highlighter preko jagodica, obraza i sredine nosa. Ako previše svjetlucate, preko sedefastog make-upa nanesite sloj pudera u prahu.

2. TAJ TRAGIČNI SMOKEY EYES

Nikako da izbjegnete onaj ‘panda’ look? Kladimo se da je greška u tome da ste koristili previše tamno sjenilo. Upotrijebite ”mekše” nijanse, kao što su siva ili smeđa. Nanesite je u tankoj liniji duž gornjih i donjih trepavica - povucite malo i izvan vanjskog ruba oka.

Potom nanesite nešto svjetlije sjenilo na cijelu površinu gornjeg kapka (dobro ga utrljajte prstom, naročito u pregib oka). Na donji kapak stavite još svjetlije sjenilo.

Gotovo!

3. IZBOR MAKE UPA

Zbog neprirodnog osvjetljenja u parfumerijama i plastičnog pakiranja make-upa, gotovo uvijek pogriješim u izboru boje - sve izgledaju tamnije.

Kupujte svjetlije nijanse kompletne šminke. Ako se prilikom upotrebe pokaže da je svjetlija nego što vam odgovara, uvijek je možete nanijeti u nekoliko slojeva.

>>[VIDEO] Ovih nekoliko poteza vaš ten učinit će besprijekornim!

>>Par tikova ljepote. Sad kad je ugrijalo sunce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije