Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa i na plus 20

Par tikova ljepote. Sad kad je ugrijalo sunce

sunčanje
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
18.03.2014.
u 14:15

Tekućine poput ulja za sunčanje naglašavaju obline i reflektiraju svjetlost i na taj način stvaraju iluziju vitkog i zategnutog tijela.

SJAJNI RUŽEVI

Investirajte u dva sjajnija ruža, jedan u tamnijoj smeđoj nijansi i jedan u rozoj ili koraljnoj boji.

Oni će vam biti glavno oružje, a koristite ih na očima ima umjesto sjajila, klasično na usnama ili ih nanesite na obraze umjesto rumenila. Današnji ruževi su prozračne i trajne teksture tako da su savršen izbor za cijelo lice.

ČOKOLADNA JE NOVA CRNA

Kako biste dodatno naglasili svoj ten, bogato razmažite ispod donjih trepavica olovku za oči čokoladne nijanse kako biste dobili onaj neopterećeni, opušteni look. Čokoladna je puno više seksi nego crna.

PINK PRAMENOVI

Umjesto svijetlih plavih pramenova, ovog proljeća odlučite se za malo tamniju nijansu boje meda sa svjetlim ružiačstim pramenovima koji će vam osvježiti boju lica!

SMANJITE BEDRA ULJIMA ZA SUNČANJE

Tekućine poput ulja za sunčanje naglašavaju obline i reflektiraju  svjetlost i na taj način stvaraju iluziju vitkog i zategnutog tijela. To je inače i jedan mali trik koji se koristi na modnim snimanjima kako bi noge izgledale čvršće i više seksi.

PRESKOČITE ŠAMPON

Najbolji način da zaštitite boju kose na suncu jest da ju njegujete uljem lavande. Izbjegavajte šampon, jer će on s vaše kose isprati masnoće namijenjene zaštiti kose i na taj način će ju učiniti ranjivijom na suncu.

Umjesto toga, perite kosu svaka tri dana, a ako baš morate, između ju možete oprati maskom za kosu!

KVALITETNA BAZA

Ako osjetite da vaša podloga ne može izdržati toplije dane, te se prebrzo izgubi u porama, a primer vam se čini pretežak, isprobajte ovaj trik - nanesite koncentrate ili serume na čistu kožu. Oni hidratiziraju, popunjava bore i stvaraju glatku bazu za vašu podlogu koja više neće nestati nakon 15 minuta od izlaska na sunce.  

>>Indira Vladić: Udajem se i kreiram liniju sprava za vježbanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije