Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Marketing Nagradne igre

Najbolji u natječaju ˝Tehniciranje˝ su...

Za sve posjetitelje portala pripremili smo videonatječaj u kojem imate priliku pokazati da ste najbolji u tehniciranju i osvojiti mobitel Nokia Lumia 625 te navijačke rekvizite Party Pops!
03. lipnja 2014. u 16:42 0 komentara 2011 prikaza
Uključi se u natječaj
Foto: Vecernji.hr

Misliš da si najbolji u tehniciranju? Sada imaš priliku to svima pokazati!

Kako sudjelovati:

Snimi video u kojem ćeš pokazati koliko si dobar u tehniciranju, prijavi ga u natječaj ˝Tehniciranje˝, pozovi prijatelje da glasuju za tebe jer četiri videa s najviše glasova nagrađujemo darovima partnera: Nokia i Party Pops.

Svoj video možete prijaviti do 10. lipnja u ponoć, a glasovati za njega do 11. lipnja u ponoć! Da biste prijavili svoj video na natječaj, prvo ga morate postaviti na YouTube, a kada vašu prijavu odobrimo, možete ga podijeliti na društvenim mrežama i pozvati prijatelje da glasuju za vas.
NAPOMENA: Samo videosnimke koje su snimljene za potrebe ovog natječaja bit će odobrene od administratora, a sve snimke snimljene prije nekoliko godina neće ući u izbor najboljih videa, stoga uzmite lopte i tehnicirajte jer natječaj traje do 11. lipnja.
Sve prijave za koje organizator natječaja (Večernji list d.o.o.) uvidi da se radi o lažiranim glasovima ili nemogućem broju glasova s obzirom na ostale prijave ili broj podjela na društvenim mrežama neće biti uzete u obzir prilikom odabira najboljih bez obzira na broj glasova.

Nagrade:
Najbolji od vas osvaja mobitel Nokia Lumia 625, a drugi, treći i četvrti s najviše glasova osvaja poklon-paket navijačkih rekvizita Party Pops.

Dobitnik mobitela Nokia Lumia 625 je Vanja Keglević, a dobitnici poklon paketa navijačkih rekvizita Party Pops su: Rafael Spajić, Marin Krajina i Zdravko Živković.

Tomo Šokota poziva vas da pokažete da ste najbolji u tehniciranju.
Sudjelujte u natječaju.

Tončica Čeljuska
U svom filmu
Novi gost u emisiji Tončice Čeljuske medije redovito odbija, ali njezin poziv odmah je prihvatio
Astellas d.o.o.
TIHA BOLEST
Pregled koji bi svi muškarci stariji od 40 godina trebali obaviti
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.