Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Najbolji u natječaju ˝Tehniciranje˝ su...

Uključi se u natječaj
Foto: Vecernji.hr
03.06.2014.
u 16:42

Za sve posjetitelje portala pripremili smo videonatječaj u kojem imate priliku pokazati da ste najbolji u tehniciranju i osvojiti mobitel Nokia Lumia 625 te navijačke rekvizite Party Pops!

Misliš da si najbolji u tehniciranju? Sada imaš priliku to svima pokazati!

Kako sudjelovati:

Snimi video u kojem ćeš pokazati koliko si dobar u tehniciranju, prijavi ga u natječaj ˝Tehniciranje˝, pozovi prijatelje da glasuju za tebe jer četiri videa s najviše glasova nagrađujemo darovima partnera: Nokia i Party Pops.

Svoj video možete prijaviti do 10. lipnja u ponoć, a glasovati za njega do 11. lipnja u ponoć! Da biste prijavili svoj video na natječaj, prvo ga morate postaviti na YouTube, a kada vašu prijavu odobrimo, možete ga podijeliti na društvenim mrežama i pozvati prijatelje da glasuju za vas.
NAPOMENA: Samo videosnimke koje su snimljene za potrebe ovog natječaja bit će odobrene od administratora, a sve snimke snimljene prije nekoliko godina neće ući u izbor najboljih videa, stoga uzmite lopte i tehnicirajte jer natječaj traje do 11. lipnja.
Sve prijave za koje organizator natječaja (Večernji list d.o.o.) uvidi da se radi o lažiranim glasovima ili nemogućem broju glasova s obzirom na ostale prijave ili broj podjela na društvenim mrežama neće biti uzete u obzir prilikom odabira najboljih bez obzira na broj glasova.

Nagrade:
Najbolji od vas osvaja mobitel Nokia Lumia 625, a drugi, treći i četvrti s najviše glasova osvaja poklon-paket navijačkih rekvizita Party Pops.

Dobitnik mobitela Nokia Lumia 625 je Vanja Keglević, a dobitnici poklon paketa navijačkih rekvizita Party Pops su: Rafael Spajić, Marin Krajina i Zdravko Živković.

Tomo Šokota poziva vas da pokažete da ste najbolji u tehniciranju.
Sudjelujte u natječaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?