Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darujemo

Osvojite najtraženiju kompilaciju ovog ljeta!

Najveći klapski hitovi
Vecernji list
19.08.2013.
u 16:31

U malo manje od mjesec dana dvostruki album - ˝40 najvećih klapskih hitova˝ - postao je jedan od najtraženijih kompilacijskih izdanja ovog ljeta.

U manje od mjesec dana dvostruki album - '40 najvećih klapskih hitova' - postao je jedan od najtraženijih kompilacijskih izdanja ovog ljeta.
Na albumu se nalazi čak četrdeset najvećih klapskih hitova, u izvedbama Tomislava Bralića i klape Intrade, klape Cambi (Kaštel Kambelovac), klape Masline i Arsena Dedića, Vinka Coce i klape Tragos, klape Rišpet i Miše Kovača, klape Sinj, klape Ragusa, klape sv.Juraj, klape Šibenik, klape Bonaca i Olivera Dragojevića, klape Sol, klape Crikvenice, klape Lučice, klape Trogir, klape Iskon i klape Split.

Za sve posjetetilje portala Vecernji.hr pripremili smo nagradni natječaj u kojem darujemo čak 10 kompilacija ˝40 najvećih klapskih hitova˝.

Natječaj traje od ponedjeljka 19.8. do četvrtka 22.8. do 12 sati. U natječaju sudjelujete odgovorom na dolje postavljeno pitanje jer svakog 10 prijavljenog nagrađujemo. U natječaju možete sudjelovati jednom s jednom e-mail adresom, a sretne ćemo dobitnike objavit četvrtak 22.8. tijekom dana.

Sretni dobitnici kompilacije ˝40 najvećih klapskih hitova˝ su:

Elmin Kalajdžić
Katica Batinić
Nicole Korpar
Dalibor Gelenđer
Ines Obradović
Anita Kalajžić
Dubravka Šarić
Ančica Klemenčić
Petar Crnogorac
Ivona Raguž

Svim sretnim dobitnicima osvojena nagrada bit će poslana na kućnu adresu.

 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?