Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite!

Kings of Style

KOS
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
29.04.2015.
u 12:36

Atomic Dance Factory i Hrvatski show dance savez predstavljaju petodnevni festival urbanog plesa

Sretni dobitnici su:
Nives Mavrlja,Mihael Mačak i Silvija Kanaet.

Festival urbanog plesa „Kings of Style“ (KOS), u organizaciji plesnog kluba Atomic Dance Factory (ADF) i Hrvatskog show dance saveza (HSDS), i ove godine održat će se u Zagrebu od 29. travnja do 3. svibnja i donijeti nova plesna uzbuđenja u hrvatsku metropolu. Petodnevni i ujedno najveći plesni festival u Hrvatskoj obuhvatit će razno razna natjecanja na više lokacija u Zagrebu, after parties te dancehall radionice talijanske plesačice Veronice „Ike“ Bernardis, koja je već nekoliko puta hrvatske plesače očarala svojom energijom i pokretima. U sklopu festivala, od 1. do 3. svibnja u Kutiji šibica održat će se i 2. otvoreni kup Hrvatske u street plesovima povodom kojeg organizatori najavljuju gostovanje slovenske plesne atrakcije, svjetske i europske prvake - grupu Artifex Crew predvođenu Žigom Mlakarom i Mihom Furlanom.

Kings of Style“ je natjecanje otvorenog tipa, što znači da se mogu prijaviti i skupine i plesači koji nisu članovi Hrvatskog show dance saveza (HSDS). HSDS je nacionalni plesni savez koji danas broji gotovo 1600 registriranih plesača, odnosno 23 plesne udruge kao članice Saveza i to iz Zagreba, Velike Gorice, Splita, Dubrovnika i Osijeka. Plesači, članovi HSDS-a, postižu izvanredne uspjehe na brojnim svjetskim i europskim prvenstvima u svim dobnim skupinama i plesnim kategorijama.

Sve detaljnije informacije o samom festivalu možete pratiti ovdje.

Osvojite ulaznice!

Budite brzi, jer troje čitatelja koji prvi pošalju svoje podatke na mail nagrade@vecernji.net, sa naznakom za Kings of Style, dobit će po dvije jednodnevne ulaznice.

Želite prijaviti greške?