Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagradna igra

Tko je osvojio ulaznice za koncerte Marijana Bana i Davorina Bogovića u Tvornici kulture

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
12.12.2014.
u 12:00

Za ove dvije rock-fešte naše čitatelje nagradili smo sa 2x2 ulaznice za svaki koncert.

Zagrebačka Tvornica kulture ovaj vikend trest će se od najboljeg domaćeg rock'n'rolla. Sutra koncert imaju Marijan Ban i Diktatori, a u subotu Davorin i Bogovići.

Ban je sve pozvao na božićnu dalmatinsku feštu i najavio što nas sve 12. prosinca čeka u Tvornici kulture.

– Ovo ljeto nismo bili samo na obali, bili smo više puta i u Slavoniji i oko Zagreba. Ljeto je bilo radno i lipo, a u Tvornici na centralnom koncertu naše "turneje" očekujem puno zadovoljstva. Dolaze i gosti dati vokalnu potporu, Neno Belan i Fiumensi u svim pjesmama pjevat će prateće vokale. Neno mi je 30 godina gost i prateći vokal na većini mojih pjesama. Bend je savršeno uvježban, već smo osam godina skupa, a prostor je idealan za pravi koncert – najavio je sutrašnji koncert Marijan Ban. 

Bogović je također u svom stilu pozvao publiku na "veliku sveopću gažu" u Tvornici 13. prosinca u povodu 35. godišnjice njegove glazbene karijere.

– Dragi svi, hajde, dođite na koncert! Mislim, došli bute ak' bute hteli, ak' ne bute hteli, ne bute došli. Ak' ne bute došli, bute fulali. Ako budete došli, dobro ste došli! Bit će odlično! Al' uvijek je odlično! Dolaze i super gosti iznenađenja, ali o njima još ne smijem – rekao je Bogović.

A za ove dvije rock-fešte naše čitatelje nagradili smo sa 2x2 ulaznice za svaki koncert. Po dvije ulaznice za večerašnji koncert Marijana Bana i Diktatora osvojili su Marijan Zovko i Lana Pesek, a po dvije za koncert Davorina i Bogovića osvojile su Lana Žigić i Mateja Samaržija. Imena dobitnika bit će na popisu pa sve što je potrebno jest javiti se prije koncerta (između 21 i 22 sata) na press ulazu Tvornice kulture uz predočenje osobne iskaznice. Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo im dobar provod!

>> Jedva čekam unuke, dat ću im sve što žele

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?