Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite poklon za Dan žena

Boutique Roses Barocco – razveselite dragu osobu za Dan žena

Boutique Roses Barocco
Foto: Promo foto
1/7
01.03.2016.
u 14:13

Crvena simbolizira ljubav i romantiku, bijela čistoću, žuta prijateljstvo, ružičasta ženstvenost, a narančasta zahvalnost.

Radi se, dakako, o bojama ruža, za mnoge neprikosnovenoj kraljici cvijeća. Svatko ih voli dobiti, a kad dolaze u prekrasnom flower boxu, oni kojima se daruju sigurno će ostati bez daha.

 

Zašto ove godine ne bi iznenadili voljenu osobu, majku ili prijateljicu za Dan žena malo drukčijim buketom?

Točnije ružama u predivnoj ukrasnoj kutiji koja će svakoga garantirano oboriti s nogu. Boutique Roses Barocco je ono što tražite.

Ideja je to mlade poduzetnice, Mandice Mesić, koja oduvijek obožava ruže i dugo je razmišljala kako da tu ljubav pretvori u posao. Kad je došla na zamisao o ukrasnim kutijama ispunjenim mnogima omiljenim cvijećem, zaživio je Boutique Roses Barocco.

''Cvijeće općenito, a osobito ruže, moja su najveća strast. Svatko voli dobiti prekrasan buket, a boja ruža, njihov broj i veličina buketa puno toga govore o osobi koja ih daje i dobiva. Baš zato mislim da vrijedi potruditi se i pokloniti nešto zaista posebno.'', tvrdi Mandica.

Kutije dolaze u četiri osnovne boje omotane svilenom mašnom i mogu se kombinirati s bilo kojom bojom ruža. Idealan su poklon za sve prigode, a osobito za Međunarodni dan žena kada se u mnogim zemljama tradicionalno daruje cvijeće. Ne zaboravite naručiti na vrijeme.

 

Želite li iznenaditi dragu žensku osobu za Dan žena?

U obrascu u nastavku, ostavite svoje osobne podatke i kratko nam napišite koja žena je imala najveći utjecaj na vaš život i kako je utjecala na vas. Dvije najljepše priče na poklon dobivaju Boutique Roses Barocco kutiju s ružama. Svoje priče možete slati sve do 07. ožujka do 10 sati.

Dobitnici buketa su: Borislav Sic iz Vukovara i Nikola Kopun iz Zagreba. Buketi će stići na vašu adresu koju ste ostavili u obrascu.

Želite prijaviti greške?