Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
adidas nagrađuje

Adidas nagrađuje povodom dolaska Derrick Rosea

adidas D. Rose majice (1)
vecernji.hr
03.07.2013.
u 13:13

adidas je najavio najveću globalnu košarkašku turneju do sada, u sklopu koje NBA superzvijezda Derrick Rose 9.srpnja dolazi u Zagreb.

D Rose će dan započeti posjetom Muzejsko-memorijalnom centru Dražena Petrovića, gdje će održati i konferenciju za novinare te odati počast velikanu hrvatske košarke.

Glavni cilj adidasove NBA turneje je promovirati košarku među mladima i približiti im njihove košarkaške idole, stoga će D Rose dio dana posvetiti obožavateljima, koji su upoznavanje s NBA zvijezdom mogli osvojiti putem aplikacije na facebook stranici adidas basketball ili natjecanjima u slobodnim bacanjima. Na natječaj na facebooku prijavilo se čak 98 entuzijasta za po mnogima najdinamičniju igru na svijetu. A, sretnike koji će upoznati Derricka Rosea izabrat će košarkaški virtuozi Goran Giriček i Antonija Mišura.

D Rose će posjet Zagrebu okruniti događanjem na zagrebačkom Tuškancu, gdje će postati "kum" legendarnom košarkaškom terenu kojega obnavlja adidas.

Za najvjernije fanove adidas i vecernji.hr pripremili su 3 muške majice. 

Sretni dobitnici adidas D Rose majice su:

Predrag Radošević
Tomislav Prpić
Marko Marinović

Dobitnici će biti kontaktirani telefonskim putem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?