Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljice uživale

Mia Kovačić i Ivana Nanut u seksi izdanju partijale na Zrću

noa mia ivana (1)
Foto: Mario Pavlović Mili
1/24
15.07.2013.
u 17:58

Prijateljice i kolegice Ivana Nanut i Mia Kovačić partijale su zajedno u beach klubu Noa na Zrću.

Prijateljice i kolegice Ivana Nanut i Mia Kovačić partijale su zajedno u beach klubu Noa na Zrću. Djevojke su se sjajno zabavile, a provodile su se u seksi, ležernom ljetnom izdanju koje im odlično pristaje. No, one nisu jedina poznata lica koja su se ovog vikenda mogla sresti na Pagu. U Noi se se zabavljali i Hrvoje Šalković te Baby Dooks, kao i Ella Dvornik.

U nastavku ljetne sezone u Noi očekuju vas Tom Novy, Fady Farrey te Funkerman, The Shapeshifters, Gramophonedzie, Bruno from Ibiza, i sva ta sjajna imena utiru put za onaj najveći, spektakularni glazbeni karneval koji će se dogoditi od 6. kolovoza do 8. kolovoza, a zove se Circus Maximus. Tada u NOA-i nastupaju SuperMartXe, globalna glazbena senzacija Calvin Harris, čovjek koji je u posljednjih nekoliko godina osvojio sve svjetske glazbene nagrade koje se uopće daju osvojiti te nizozemski genijalac Laidback Luke.

>>Mia Kovačić i Ivor Vucelić prekinuli dugogodišnju vezu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije