Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njihovo 'oružje'

Znate li kako muškarci zavode žene? Ukradite njihovu tehniku

zavođenje
Foto: Thinkstock
11.03.2014.
u 19:09

Često ne možemo razumjeti zašto rade određene stvari, ali mora im se priznati – znaju kako zavesti!

Pokušajte shvatiti kako funkcionira muški mozak i ukradite njihovu taktiku zavođenja. Pa, što čekate – primijenite je odmah!

1. Flertovanje

Muškarci otkrivaju jeste li slobodni postavljanjem brojnih pitanja – dakle, primijenite istu taktiku.

Potom, ostavljajte megaduhovite poruke na FB stranici zajedničkih prijatelja, za koje ste sigurni da će ih pročitati. Pošaljite mu i poneki neutralan, obavezno duhovit SMS. To je za početak sasvim dovoljno da se zainteresira za vas.

2. Jezik ljubavi

Muškarci obožavaju tehnologiju i gotovo uvijek je koriste kao prvi korak u osvajanju. Pošaljite mu e-mailom listu jednostavnih osobnih pitanja: ”Voliš li pse ili mačke?”, ”Automobile ili motore?”. Ova taktika obično djeluje zato što odražava vaš interes za njega, olakšava vam prve stvarne razgovore s njim, svi vole pričati o sebi.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

3. Zapisivanje telefonskog broja

Napravite nešto glupo, primjerice, prolijte mu piće u krilo. Zatim se ispričajte uz neku šalu, ili jednostavno nastavite ispijati piće. Nagovorite prijateljicu da uzme njegov telefonski broj.

4. Dogovaranje sastanka

Zakažite sastanak, negdje oko tri sata u subotu ujutro (kada potpuno popuste kočnice). Zapamtite da ga nikada direktno ne pozivate na spoj. Možete mu napisati primjerice: ”Što kažeš na svježe pecivo i toplu kavu?” ili, ako ste procijenili da je zainteresiran: ”Bit ću u klubu u petak oko devet navečer s prijateljima." Budite obazrivi i ne previše konkretni, u slučaju da niste dobro protumačili njegove signale.

5. Planiranje sastanka

Ako pristane na izlazak, onda ste u igri. Međutim, današnji muškarci imaju jednu veliku dilemu: kamo izvesti ženu? Prva misao većine muškaraca jest otmjen restoran, ali brzo odustaju od toga zato što je preskupo ili bi žena to mogla očekivati na svakom sastanku. Dakle, lokalni kafić dobar je prvi izbor za susret.

>>Poslušajte pažljivo što vam partner govori da se ne biste kajali poslije

Komentara 1

Avatar targus
targus
20:55 11.03.2014.

gluposti !!! meni ide na živce to žensko prenemaganje,..kao da žele ispasti svetice. Više volim direktna djelovanja:...hajdemo na kavu,..hajdemo se sexati,..ajdemo xy...itd....mislim..čemu okolišati i gubiti vrijeme:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije