Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
V magazin donosi

Zimska modna pravila: što zadržati, što kupiti, a što baciti

V magazin 11/12
Foto: Arhiva VL
1/3
10.12.2010.
u 10:45

Niske temperature ne moraju utjecati na vaš dobar stil, doznajte kako prevariti hladnoću

Budući da u posljednje vrijeme nekako više vjerujemo vlastitom modnom instinktu nego vremenskim prognozama, za sutrašnji V Magazin pripremili smo sva zimska pravila odijevanja. Jamčimo da nećete požaliti ako ove zime uložite u kaput i čizme, leopard print (može i neka sasvim mala stvar), nabavite li tajice i naučite hodati u cipelama s visokim potpeticama. Niske temperature nipošto ne moraju utjecati na vaš dobar stil. Otkrijte koje je ključne komade naš stilist odabrao za vas.

V Magazin sutra donosi i priču o Oliviji Palermo, modnoj Paris Hilton. Iako ta 24-godišnja Amerikanka ne radi ništa posebno, odnosno, naziva se "socialite" (za što je morala pisati zamolbe u visoko društvo te time izazvala skandal), njezin je modni stil nepogrešiv. Slažemo se da je lakše dobro izgledati kada imate novac koji prati vaše želje, ali s obzirom na ne tako rijetke slučajeve viška novca i potpuno odsustvo ukusa, definitivno mislimo da od mlade Olivije možemo nešto naučiti u modnome smislu.

U V Magazinu čitajte i sve o slasticama na svojemu toaletnom stoliću, odnosno, što sve slatkiši mogu napraviti za vašu ljepotu te zašto u ovo doba godine ne možete u svojim domovima pretjerati s crvenom. Otkrijte i što vam u ovom broju sprema naš genijalni Jedozovni duo...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije