Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anonimno

Žena u očaju potražila savjet na internetu: 'Suprug se samozadovoljava kad ja odem spavati'

Shutterstock
12.01.2021.
u 20:28

Imamo aktivan seksualni život, a prije tri dana smo se seksali, tako da nije baš 'zakinut', napisala je anonimna žena, no ne zna, kaže, treba li mu reći da joj smeta njegovo samozadovoljavanje

Jedna je mama nedavno na portalu Mumsnet ispričala kako je pobjesnila kad se prije par dana probudila i vidjela partnera kako se samozadovoljava. Rekla mu je već, napisala je, da joj to smeta jer osjeća kao da mu ona nije dovoljna, no njemu to, čini se, baš i nije bilo bitno...

- Jutros me već drugi put ovaj tjedan probudilo njegovo samozadovoljavanje  - napisala je.

Nije htjela, kaže, opet reagirati da ga ne bi posramila, no priznaje kako joj baš i 'nije fora da je u subotu u 6.30 h ujutro budi njegovo teško disanje'.

- Imamo aktivan seksualni život, a prije tri dana smo se seksali, tako da nije baš 'zakinut' - piše ona. Ne zna, kaže, bi li mu opet spomenula da joj to smeta ili da je bolje da se pravi da ga ne vidi.

- Najgore mi je što se dodiruje dok leži pokraj mene - dodala je.

Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi naprave – ovo!

1/5

- Već sam mu prije objasnila da mislim kako se to treba raditi u privatnosti ili pak treba biti nešto što radimo skupa, a ovo je nešto između - napisala je ona, no druge su joj mame s foruma poručile da 'radi dramu oko ničega' i da one ne vide u čemu je problem.

-  Suprug i ja to često radimo ako ovaj drugi spava, meni je samo bitno da ga ne probudim - poručila joj je druga mama i dodala da se 'opusti i poradi na tome da joj to prestane smetati jer za tim nema potrebe'.

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres"

 

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres".

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres".

Objavljuje Večernji list u Četvrtak, 7. siječnja 2021.

 

Komentara 9

GO
goriodgorijeg
22:36 12.01.2021.

Tko ti kriv, kad se ne sexaš s njim. Udala si se i misliš riješila problem, a on neka se sam zadovoljava, znam par takvih žena.

Avatar izvidnik1
izvidnik1
06:20 13.01.2021.

"Seksali se prije tri dana" a prije toga? Aktivan seksualni život nije jednom tjedno ili mjesečno.

ZA
!zagreb!
22:43 12.01.2021.

Pusti ga, čovjek trenira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije