Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISMO TERAPEUTKINJI

Žena ispričala: 'Moj brak je dosadan i besmislen, a mislim i da sam zaljubljena u drugog muškarca'

Shutterstock
26.04.2022.
u 22:30

Nedavno je upoznala jednog dečka s kojim se jako zbližila i smatra ga vrlo privlačnim. Nisu spavali skupa niti priznali kako se osjećaju jedno prema drugom, ali među njima je nevjerojatna kemija

- Muž i ja smo bili zajedno samo godinu dana prije nego što smo se vjenčali, a sada smo u braku već četiri godine. Uopće nisam sumnjala u brak s njim, činilo se da smo savršeno pristajali i tada je sve bilo strastveno i uzbudljivo. No, kako je vrijeme prolazilo počela sam se pitati jesam li postupila ispravno i jesmo li se možda požurili s brakom. U zadnje vrijeme sam shvatila da smo mi zapravo jako različiti ljudi, a on je postao jako dosadan -. napisala je jedna žena za Mirror

 5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

Ona ga uvijek pokušava potaknuti da isprobava nove stvari i da više uživa u životu, ali on ne želi izaći iz svoje zone komfora. Nedavno je upoznala jednog dečka s kojim se jako zbližila i smatra ga vrlo privlačnim. Nisu spavali skupa niti priznali kako se osjećaju jedno prema drugom, ali među njima je nevjerojatna kemija. 

- On je oženjen i ima djecu, a nedavno je bio na putovanju sa svojom obitelji pa mi je jako nedostajao, čak do te mjere da mu kažem kako se osjećam. Moj brak je jedno veliko razočaranje, a ovaj čovjek mi se ozbiljno sviđa. Ne znam što da radim - nastavila je.

- Zvuči kao da vam je dosadno i mislim da način na koji se osjećate prema tom muškarcu vjerojatno ima puno veze s s onim što on predstavlja za vas, a to su strast i uzbuđenje, a to je ono što nedostaje u vašem braku. Oboje ste u braku, a on ima i djecu, tako da je započinjanje nečega velika stvar. Prije nego što učinite bilo što s tim drugim čovjekom, dobro razmislite o svom braku. Stvari ne funkcioniraju, ali je li to stvarno samo do vašeg muža? Jeste li se i vi malo udaljili? Razmislite o tome. Ja bih na vašem mjestu uložila malo više truda u svoj brak prije nego što samo odustanete, a počnite tako što ćete biti iskreni s njim - odgovorila joj je Coleen Nolan.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije