Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila mama

'Želim biti odmorna i zdrava pa mi dadilja svaku noć čuva bebu dok ja spavam!'

Shutterstock
14.12.2021.
u 15:30

Njen je video pregledan čak 1,5 milijuna puta, a reakcije su bile različite; od pohvala nekih korisnica što mama tako brine za sebe, pa do zgražanja na tako 'opušteno' majčinstvo u kojem dijete mami nije sve vrijeme u fokusu.

Premda vjerojatno nijedan novopečeni roditelj ne uspijeva noću 'u komadu' odspavati onih idealnih sedam do osam sati, većina je toga svjesna i prije dolaska bebe pa su se, koliko je to moguće, već pripremili na tu žrtvu.

Ipak, neke se žene bez obzira na svoju novu ulogu majke ne žele odreći svog 'sna za zdravlje i ljepotu', pa za cjelonoćno čuvanje djece angažiraju dadilje.

Tako je Amerikanka Brittany Bright, inače mama dvomjesečne bebe, odlučila da svoje noći želi provoditi bezbrižno, bez buđenja zbog gladi i mokre pelene djeteta, pa je sa svojom dadiljom dogovorila njen cjelonoćni boravak.

Svoju joj bebicu tako preda već u 20 h i mirna je do jutra; točnije do šest sati ujutro kad dijete opet uzme k sebi.

U svom je Twitter videu Bright pokazala kako nešto prije 20 h okupa svog sina, obuče mu čistu pidžamicu i stavi ga u krevetić, a onda za svog mališana pripremi bočice mlijeka i druge potrepštine za, te ga preda dadilji...

Njen je video pregledan čak 1,5 milijuna puta, a reakcije su bile različite; od pohvala nekih korisnica što mama tako brine za sebe, pa do zgražanja zbog 'previše ležernog' majčinstva u kojem dijete mami nije stalno u fokusu... 

Iako su im mišljenja o ovakvom odgoju bila podijeljena, svi su se Twitter korisnici složili u jednom; da je angažman u kojem se dadilji svaki dan plaća za deset sati čuvanja bebe; mnogima ipak nedostižan..., prenosi Kidspot.

- Puno bi mama živjelo sretnije i zdravije i bile odmornije da si mogu priuštiti dadilju na deset sati dnevno! - zaključila je jedna korisnica.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju!

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije