Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavljen ispred skloništa

Zavezan na kratkom hrđavom lancu, Nor je sjedio uz ogradu

Nor iz Noine arke
Foto: Privatni album
1/3
13.02.2014.
u 12:30

Volontere Noine arke često ispred ograde dočekaju pokloni koje im ostave nepoznati darivatelji

Volonteri udruge Noina arka često ispred vrata azila pronađu poklone. Obično ne znaju tko ih je ostavio, a jedno ih je jutro tako dočekao pas.

Zavezan za ogradu hrđavim lancem, preplašen i s tugom u očima. Kako je lanac bio prekratak da bi se mogao pomaknuti, mogao je jedino sjediti na hrpi preostalog snijega. Volonteri koji su ga tako zatekli kažu da se u njegovu pogledu vidjela nemoć i pitanje na koje ni danas ne znaju odgovor – zašto sam ovako ostavljen? Nakon što su mu leđa okrenuli vlasnici, u prepunom azilu ipak su pronašli posljednji prostor u koji su ga smjestili, u kojem inače drže metle, krpe, tepihe. Dali su mu ime Nor, ima oko osam godina i srednje je veličine.

– Nor je vrlo umiljat i drag i nikako nije zaslužio ovo što mu se dogodilo. Tražimo mu dobre udomitelje, kojima nikad neće pasti na pamet da ga ostave – kažu u Noinoj arci. I pozivaju sve koji mogu da im u tome pomognu, ali i one koji možda znaju čiji je bio Nor. Sve informacije možete im reći na 091/421-4696.

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goapsi
19:15 19.02.2014.

lijep ker

EV
evropljanin
18:10 18.02.2014.

bestija u ljudskom obliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije