Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pileći ražnjići

Vrijeme je roštilja - neka se na njemu nađu lagani file i povrće

pileći ražnjići
Danijel Berković/Pixsell
05.06.2014.
u 12:28

Pečeno povrće prelijte maslinovim uljem, posolite, popaprite i poslužite uz marinirane ražnjiće.

Sastojci:

600 g pilećeg filea, 1 Vegeta marinada s pivom, 200 g svježe crvene paprike, 100 g tikvica, 100 g mladog luka, 200 g većih šampinjona, 4 žlice ekstra djevičanskog maslinova ulja, sol, Crni papar Podravka

Priprema:

Pileći file operite i posušite papirnatim ubrusom. Prerežite ga vodoravno po dužini, a zatim i okomito kako biste dobili 4 jednaka dijela od svakog filea. Svaki dio napikajte na štapić za ražnjiće, složite ih u odgovarajuću posudu i prelijte Vegeta marinadom s pivom.

Ostavite marinirati barem 30 minuta pa ih ispecite na roštilju ili na grill-tavi.

Pečene ražnjiće ostavite na toplom pa na roštilju ispecite papriku i tikvice narezane na ploške, klobuke šampinjona i mladi luk. Pečeno povrće prelijte maslinovim uljem, posolite, popaprite i poslužite uz marinirane ražnjiće.

>>Maštovito osvježenje: Salata s avokadom i jagodama

>>Ova je pita savršena slastica i uz popodnevnu kavu ili čaj

Foto: Danijel Berković/Pixsell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije