Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beauty savjeti

VIDEO: Pogledajte kako odabrati odgovarajuću nijansu pudera!

njega lica
Foto: Shutterstock
30.07.2014.
u 12:39

Vizažisti savjetuju: nijansu pudera ne određujte na koži ruke, već isključivo na samom licu – te boje bitno se razlikuju!

Odabrati odgovarajuću nijansu pudera, mnogim ženama predstavlja problem.

Međutim, čini se kako problem leži upravo u krivom načinu odabira nijanse. Vizažisti savjetuju: nijansu pudera ne određujte na koži ruke, već isključivo na samom licu – te boje bitno se razlikuju!

Nakon odabira prave nijanse pudera, slijedi njegovo nanošenje. Nanosimo ga debeljim kistom i tako stvaramo podlogu za daljnje nanošenje make up-a.

Mali savjet velikog stručnjaka – puder se kistom ne razmazuje po licu, već utiskuje! Nanosi se na cijelo lice, ali i na područje kapaka, što mnoge žene i u ovom koraku zaboravljaju! Tako sprječavamo daljnje preslikavanje sjenila ili tuša za oči. Nakon što smo puder nanijeli na lice, manjim kistom - otklonite višak!

>>VIDEO: Evo kako spriječiti razlijevanje ruža za usne

>>VIDEO: Pogledajte kako urediti nokte, pripazite kako ne biste pretjerali s rašpicom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije