Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
swingeri

Veza dva para swingera bila je idealna dok se žene nisu posvađale: Svemu je kumovala ljubomora

Facebook
21.08.2020.
u 14:30

Iako je svom suprugu odmah rekla da je panseksualka, tvrdi da nije imala mogućnosti istraživati i uživati u svojoj seksualnosti.

Emma Fedigan (37) i njezin partner Robert Fedigan (39) zajedno su od svojih dvadesetih i ona je oduvijek bila iskrena s njim o svojoj seksualnosti, ali tvrdi da nije imala mogućnosti dalje je istraživati i uživati u njoj jer je bila zauzeta odgajanjem njihova četiri sina, prenosi The Sun.

Foto: Daniel Pavlić

Prije tri godine ova zdravstvena djelatnica i njezin suprug, savjetnik za zdravlje i sigurnost, odlučili su se ponovno izlaziti te upoznali bračni par Simona Berryja (43) i njegovu partnericu Kelly (42). Upustili su se u vezu, a jedino dva muškarca nisu ostvarila seksualnu odnos. No, romansa se ugasila prošle godine kada je Emma prekinula vezu s Kelly te tako okončala i vezu s Robertom. Emma i Simon su se nastavili viđati. 

- Ja sam u ljubavnoj vezi sa Simonom, a s Robertom sam u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne mogu zamisliti život bez njega, ali nije u redu da očekujemo od partnera da ispuni svaku našu potrebu. Ljubav je beskonačna i ne završava samo na jednoj osobi - otkriva Emma, dok je Simon dodao: - Emma i ja imali smo povezanost od početka, a Rob i ja smo prijatelji. 

Foto: Daniel Pavlić

Simon i Kelly, koji su zajedno od svoje 16. godine, prvi su se put upoznali s Robom i Emmom 2017. godine nakon što su se ušli u swingersku scenu u Perthu. Kažu kako su tražili smisleniju vezu od one koju su imali. Njihova veza u četvero je završila u studenom prošle godine zbog komunikacijskih poteškoća između Emme i Kelly. Iako su Emma i Simon također prekinuli svoj odnos, uspjeli su ga na kraju spasiti.

- Nisam bio voljan prekinuti odnos s Emmom bez borbe. Znam da je komunikacija ključna, nakon tjedan dana rekao samo joj da moramo razgovarati. Završili smo zajedno. Postoji ljubomora, to je problem. To je samo emocija i s tim se moramo suočiti razgovorom. Koristi su iste kao u bilo kojem odnosu, intimnost očito, ali lijepo je imati drugu osobu s kojom dijelite interese - rekao je Simon. 

Foto: Daniel Pavlić

Iako većina prijatelji i obitelji podržava Emminu novu vezu i njezinu odluku za poliamoriju, dio Emmine obitelji je ne podržava, zbog čega se i udaljila od njih. Što se tiče njihove obitelji, Emma i Simon ne planiraju imati više djece jer imaju dovoljno obaveza s četiri sina iz Emminog braka, ali da se dogodi slučajna trudnoća, bili bi sretni. No sada su najsretniji jer su Emmini sinovi prihvatili Simona kao drugog roditelja te se prema njemu ponašaju kao i prema svom tati.

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularan Big Mac umak:

Komentara 3

TR
Tripoli
19:32 21.08.2020.

Pa kaj nešče ne pomore ovoj Tinčiki?

VH
volim.hrvatsku65
19:24 21.08.2020.

Tina , napisah ti jucer ... 20 cm bez glave, glava kao u macka od 4 godine ... Zovi , samo zovi ... Tanje ces kakiti nego piskiti ...

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:57 21.08.2020.

ukinuti obitelj i pariti se do zubobolje i sve prodati pod otvoreno i novo drustvo. za judine skude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije