Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Velik odaziv: Više od 80 posto djelatnika hotela Olympia i Olympia Sky se cijepilo

Od 120 zaposlenika u hotelima Olympia i Olympia Sky – cijepljeno čak njih 95!
30. travnja 2021. u 13:48 524 prikaza
Više od 80 posto djelatnika hotela Olympia i Olympia Sky se cijepilo
Pogledajte galeriju 1/4

Cijepljenje je stvar osobnog odabira, te smo ponosni što su naši zaposlenici prepoznali važnost, ne samo kako bi zaštitili sebe i goste, već zato što je cijepljenje dio ukupne odgovornosti.

Više od 80 posto djelatnika hotela Olympia i Olympia Sky se cijepilo | Autor :

Danas se nisu cijepili oni koji su preboljeli koronu i osoblje koje je dobilo preporuku od liječnika da se ne cijepi, što je u konačnici odličan odaziv. Naime, u razgovoru s našim  zaposlenicima shvatili smo da moramo i mi dati svoj doprinos u borbi s ovom bolešću koja nažalost ne jenjava i dolazimo u opasnost da ugrozimo predstojeću turističku sezonu, a samim time i poslovanje naše tvrtke – rekao nam je direktor hotela D. Bastić.

“Bilježimo značajan porast rezervacija preko vlastitih kanala u odnosu na 2019. godinu koja je bila jedna od najboljih godina. Uoči 01.05. očekujemo 300 gostiju u našoj kući!“

Više od 80 posto djelatnika hotela Olympia i Olympia Sky se cijepilo | Autor :

„Hotel Olympia Sky je svoja vrata otvorio početkom veljače, te smo aktivno krenuli s marketinškim kampanjama za hrvatsko tržište. Kampanje su donijele odlične rezultate. Primarno nam je bilo informirati goste o tome da se kod nas mogu osjećati sigurno. Procijepljenost među našim zaposlenicima, strogo pridržavanje epidemioloških mjera, kao i mogućnost organizacije testiranja u destinaciji daju nam veliki optimizam za ovu sezonu. Našim gostima je na  raspolaganju Health&Safety Manager koji će biti dostupan za sva pitanja i eventualne probleme. Od ponovnog otvorenja hotela u veljači – nismo zabilježili niti jedan slučaj zaraze Covidom 19.", rekla nam je Tašana Banjanin, voditeljica marketinga.“

Procijepljenost osoblja uz posebne protokole zaštite i mogućnost organizacije cijepljenja za goste te poruka koju komuniciraju, vjerujemo da je kompleks hotela Olympia i Olympia Sky odradio odličnu pripremu za uspješnu ljetnu sezonu!

Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Iskren
Stanković oduševljen: Ovo je muškarac koji zna što hoće, a ne Milanović i Jandroković
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti