Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAR

Večernji list i Ordinacija daruju pastu za zube s crnim ugljenom i bobicama smreke

20.09.2017.
u 20:02

U subotu ne propustite moćan spoj crnog ugljena i bobica smreke koji će vaše zube učiniti bjeljima, a dah maksimalno svježim

U subotu 23. rujna Večernji list u paketu s Ordinacijom daruje svojim čitateljima SPLAT Blackwood pastu za zube! Pasta je posebno dizajnirana za one koji žele maksimalno svjež dah i ima dokazano izraženiji učinak izbjeljivanja zubi u odnosu na druge zubne paste.

Pasta sadrži najsuvremeniju kombinaciju aktivnih sastojaka koji otklanjaju naslage plaka i sprečavaju njegovo ponovno nakupljanje. Ugljen, sastojak koji BLACKWOODU daje njegovu crnu boju, izbjeljuje zube, upija mirise i uklanja mrlje ostavljajući osjećaj svježine i čistoće na zubima i u ustima. Ekstrakt smreke potiče zdravlje desni. Ova zubna pasta znatno i sigurno izbjeljuje zube, bori se protiv nakupljanja plaka i održava dugotrajno svjež dah. Ne sadrži: SLS, triklosan, klorheksidin, šećer i fluor.

Učinak IZBJELJIVANJA – dvije nijanse u četiri tjedna prema VITAPAN ljestvici

Učinak ČIŠĆENJA – 97,3%

OSVJEŽAVAJUĆI učinak – 57,63%

U subotu 23. rujna ne propustite svoj paket Večernjeg lista i Ordinacije uz koji vas čeka dar – pasta za zube Blackwood!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije