Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Večernji list daruje vam kupon za Roses Outlet VIP knjižicu s popustima

Roses Outlet
Foto: VL
17.08.2017.
u 16:56

U subotu 19. kolovoza ne propustite kupon i ostvarite najbolje popuste u Roses Designer Outletu

Volite kupnju po najnižim cijenama? Ako je odgovor potvrdan, Roses Outlet u Začretju idealno je mjesto za vas, a kupon u Večernjem listu pravi je put do najvećih popusta.

U Roses Designer Outletu uvijek vladaju velike akcije i popusti, a Večernji list vašu će kupnju učiniti još povoljnijom! Sve što je potrebno jest izrezati kupon u Večernjem listu i predočiti ga na info pultu Roses Designer Outleta. Tada ćete u ruke dobiti posebnu VIP knjižicu s popustima i šoping-ludilo može početi!

Zaputite se u niz s više od 60 trgovina i s više od sto poznatih brendova dizajnerske odjeće i obuće, nakita, modnih dodataka i mode za sport i slobodno vrijeme. Ondje će zasigurno i oni najizbirljiviji pronaći nešto za sebe!

Kupon vrijedi do 31. 8., ali požurite se – jer količine su ograničene.

Ne propustite nevjerojatne dodatne popuste i priuštite si nezaboravno šoping-iskustvo uz svoj Večernji list!

Foto: VLm

Sljedeći vikend u Roses Designer Outletu ne propustite i veliku Večernjakovu nagradnu igru! Održat će se 26. 8. 2017. u sklopu turnira Roses Open 2017. – jedinstvenog turnira u odbojci na pijesku!

Pratite atraktivne utakmice sportaša, navijajte za svoje favorite, zaplešite uz ritmove našeg DJ-a, uživajte u nastupima atraktivnih plesačica i, naravno, sudjelujte u velikoj Večernjakovoj nagradnoj igri!

Osvojite Roses outlet poklon-bon u vrijednosti od 1000 kuna, vrijedni blender, godišnju pretplatu, ali i mnogo više!

Vidimo se u Roses Designer Outletu u Začretju!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije