Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divan hvarski izlet

Uživanje: Gliser Black mamba vozi turiste na izlete do Visa i Biševa

Hvar Vis Biševo (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/18
27.08.2013.
u 13:58

Hvar, osim svog poznatog noćnog života, nudi i bezbroj aktivnosti i izleta i preko dana, a okusio je to i Pixsellov reporter, opisavši dio svoje hvarske avanture.

Hvar, osim svog poznatog noćnog života, nudi i bezbroj aktivnosti i izleta i preko dana. Jedan od izleta na koji smo se uputili bio je odlazak na obližnje otoke Vis i Biševo na koje nas je vodio ljubazni skiper Segorenta Deni. Tomislav Šego, vlasnik Segorenta, rekao nam je da svaki dan ide oko dvadesetak glisera na izlete oko otoka Hvara. Velika zasluga za toliki broj glisera i turista koji se odluče na izlet na obližnje otoke ide hotelima ''Sunčani Hvar'', posebno hotelu Amfora ispod kojeg se i nalazi Segorent, u koji dolazi nešto bogatija klijentela. Ponuda je raznolika i za svakoga se nađe ponešto.

Nudi se mnogo toga, od izleta na koji smo i mi išli do parasailinga, skijanja na vodi i vožnje na banani. Mi smo se ukrcali oko 10 sati na molu kod plaže ispod hotela Amfora, na osamnaest metara dugi gliser Black Mamba, skupa sa 11 dobro raspoloženih Iraca, koji nas je vozio do prekrasnih skrivenih uvala poput Stinive i Stončica ili Zelene špilje na Visu i do prekrasne Modre špilje na otoku Biševu. Na putu od Paklenih otoka do Visa vidjeli smo i dupine koji su nas pozdravili i vrlo brzo otišli svojim putem.

Iskoristili smo priliku da se okupamo u Zelenoj Špilji, uvali Stiniva i uvali Stončica, dok nas je naš skiper Deni strpljivo čekao. Nakon kupanja otišli smo na ručak u uvalu Stončica, u restoranu Stončica, u kojem su nas srdačno dočekali i u kojem smo pojeli odličnu domaću spizu. Vlasnik restorana Pave Lincir pohvalio je ekipu iz Segorenta koja im redovito dovodi goste s Hvara i vrlo su im zahvalni na tome. Nakon ručka vratili smo se na Paklene otoke u Palmižanu gdje se jedan dio ekipe s glisera odlučio na zabavu uz dobru muziku i odličan ambijent u Laganini baru, drugi dio ekipe otišao je na kupanje, a mi smo odlučili napraviti jedan brzi obilazak Paklenih otoka s našim Denijem. Nažalost, dan nam je vrlo brzo prošao te smo se morali vratiti u Hvar. Svi na gliseru bili su zadovoljni izletom te su rekli da će definitivno ovo sve ponoviti i da se isplati iskoristiti dan za izlet, a ne samo za spavanje nakon ludog noćnog provoda.

 >>Seksi djevojke uživaju u čarima Hvara

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije