Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasan posao

Uz naše savjete lako ćete savladati i depilaciju bikini zone

Kupaći kostim, bikini zona
Foto: Filip Brala/PIXSELL
11.03.2014.
u 17:45

Brijanje neće oštetiti vašu kožu, štoviše, s porastom temperatura, zbog higijenskih razloga preporučuje se jer se znoj ne zadržava na dlačicama.

Prije svega, da razbijemo mit oko brijanja.

Brijanje neće oštetiti vašu kožu, štoviše, s porastom temperatura, zbog higijenskih razloga preporučuje se jer se znoj ne zadržava na dlačicama.

Bikini zona predstavlja najveći problem kod brijanja britvicom, no uz naše savjete, lako ćete savladati i taj zadatak.

Svakako, s brijanjem krenite nakon duže kupke ili tuširanja toplom vodom. Ukoliko prvi puta depilirate to područje, preporučujemo da dlačice prvotno skratite škaricama. Slobodno si pomozite i ogledalom, a za bikini zonu svakako preporučujemo neko sredstvo za brijanje. Ukoliko ga nemate, poslužite se balzamom za kosu.

Savjet plus: Koristite jači žilet i britvicom prelazite u smjeru rasta dlačica, nikako suprotno jer je tu koža vrlo osvjetljiva pa si tako povećavate mogućnost uraslih dlačica.

>>Šminka besprijekorna, bunda na ramenima, a noge bose i – dlakave

>>Depilacija intimnih dijelova tijela vrlo je opasna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije