Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro ga pogledajte

Što oblik lica muškarca govori o njegovom seksualnom životu

muškarac, nevjera
Foto: Thinkstock
28.09.2017.
u 20:33

Otkriveno je kako studenti koji su imali širi oblik lica, odnosno okrugli češće pomišljaju na seks i masturbiraju te im je razina testosterona veća

Sigurno ne obraćate preveliku pažnju na oblik lica, no trebali biste jer prema novom istraživanju, oblik lica može puno toga reći o seksualnom životu muškaraca.

Istraživanje je provedeno nad 145 studenata na Sveučilištu Nipissing u Kanadi, a koje su istraživači upitali o njihovom seksualnom životu uključujući pitanja poput "koliko su često željeli imati seks" ili "koliko su puta masturbirali taj mjesec".

Otkriveno je kako studenti koji su imali širi oblik lica, odnosno okrugli, više puta to rade od studenata koji imaju duguljasto, odnosno usko lice.

Daljnjim istraživanjem je otkriveno kako studenti širokog oblika lica imaju višu razinu testosterona zbog čega su češće promiskuitetni, imaju veću seksualnu želju, ali i skloniji su varanju.

I u jednom ranijem istraživanju je otkriveno kako muškarci sa širokim oblikom lica imaju veću razinu testosterona, ali su i agresivniji od onih koji imaju uži oblik lica.

Komentara 2

DE
deda1234
11:07 29.09.2017.

Mastrubaija je odlican sexualni zivot :)

AU
austrougarskigeneral
10:20 29.09.2017.

pa svatko ima nešto svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije