Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ovo očekivao

'Uhvatio sam suprugu kako se seksa sa susjedovim sinom... Trebam li reći njegovim roditeljima?'

shutterstock
10.01.2023.
u 22:00

"Afera je sada gotova. Pokušavamo našu vezu vratiti na pravi put, ali kako joj mogu vjerovati? Potpuno me ponizila..."

– Uhvatio sam svoju suprugu kako se seksa sa sinom naših susjeda. Ja sam muškarac od 38 godina, a moja žena ima 36 godina. U braku smo dvije godine, ali živimo zajedno pet godina. Naši susjedi su u pedesetima i dobro se slažemo. Njihov sin ima 19 godina i uvijek je bio tih, jedva da sam ga primjećivao – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Studirao je računala pa je, kad je njegova žena imala problema s laptopom, predložio da ga zamoli da ga pogleda. Došla je kući nakon pola sata i rekla da mu je ostavila laptop. Sljedeći tjedan ju je nazvao i ona je otišla da ga preuzme. Vratila se rekavši da on još ima posla i iako je izgledala malo zbunjeno, nije razmišljao o tome.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Tri noći kasnije, moja žena je ponovno dobila poruku od tog momka. Roditelji su mu bili na odmoru. Susjed me zamolio da pripazim na kuću dok njih nema, pa kad se žena nije vratila nakon sat vremena, svratio sam samo da provjerim je li sve u redu. Ušao sam kroz njihova vrtna vrata. Bacio sam pogled u dnevni boravak i ugledao svoju ženu kako sjedi na njemu. Užasnut, vratio sam se kući i sjeo za kuhinjski stol s glavom u rukama. Afera je sada gotova. Pokušavamo našu vezu vratiti na pravi put, ali kako joj mogu vjerovati? Potpuno me ponizila – nastavio je.

– Ako se želite oporaviti od ove izdaje, trebat će neko vrijeme. Nemojte podcijeniti koliki je šok bio pronaći svoju ženu s ovim dečkom. Ponovno razgovarajte s njom. Recite da je volite, ali želite saznati zašto ju je netko drugi toliko privukao. Pitajte je što ona osjeća o vašem zajedničkom životu i seksualnom životu te je li ispunjen i zabavan. Ako oboje želite popraviti svoj brak, ona će se morati potruditi da ponovno stekne povjerenje i oboje morate biti iskreni u pogledu promjena koje su vam potrebne – odgovorila mu je Deidre.

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Ključne riječi

Komentara 5

MO
montello
12:46 11.01.2023.

Nije ona za tebe cim te vara

SS
sokac sa drave
07:25 11.01.2023.

Piletina pajdo,ona voli piletinu.Sada kreni na trg gdje ljudi mole Boga da ti ona postane cedna.Idemo poklekni na koljena.

DU
Deleted user
04:42 11.01.2023.

Ako nemate djecu skupa otkantaj to, buraz...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije