Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HMM

'Uhvatila sam supruga kako gleda gay porniće odjeven u žensku odjeću. Što da radim?'

svađa
Foto: Shutterstock
1/2
02.06.2019.
u 23:00

'Jako sam zabrinuta zbog ovoga, no on mi tvrdi da nije gay'

'Nedavno sam ranije došla s posla i uhvatila supruga kako isprobava žensku odjeću i gleda gay porniće i sada ludim', započinje žena koja je postavila pitanje poznatoj kolumnistici Deidre na portalu The Sun. Suprug joj je priznao da je to radio i ranije, ali da je prestao jednom kada su se vjenčali. No sada ne može više odoljeti, a da to ne radi.

- Imamo 38 i 39 godina i zajedno smo već 10 godina. Srećom, nemamo djecu. On kupuje žensku odjeću online te gleda uglavnom gay porniće, ali također gleda i djecu. Jako sam zabrinuta zbog ovoga, no on mi tvrdi da nije gay. Smatram da je to odvratno, ali on ističe da je uzbuđeniji kada je odjeven u žensku odjeću.  Mislim da nije fer da moram trpjeti njegove čudne navike - kazala je zabrinuta žena, a Deidre joj odgovara:

- Odijevanje u žensku odjeću i gledanje gay pornića nešto je što vi skupa sa svojim suprugom možete riješiti, no seksualni interes prema djeci ono je što me zabrinjava. Vaš suprug bi trebao biti prijavljen policiji zbog preuzimanja dječje pornografije. Inzistirajte da potraži pomoć kod organizacije 'Stop it now' koja rješava probleme seksualnog uznemiravanja djece.

Ključne riječi

Komentara 5

BE
berija
00:27 03.06.2019.

Sklekove?

VO
vorda400
08:57 03.06.2019.

Članak za Pulitzerovu nagradu

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
22:04 03.06.2019.

Ja usao maloprije u sobu, a zena gleda lezbijski pornic, obucena u Batmanov kostim. Sto da radim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije