Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEVARA

Zaboravila se odjaviti s Facebooka, pa joj suprug otkrio višestruke afere

preljub, prevara
Foto: Pixabay
1/5
24.05.2019.
u 12:50

'Dobili smo četvero divne djece, kupili kuću, a imali smo i izvrstan seksualni život. Podržavali smo jedno drugo u svemu, a sada je svemu tome došao kraj'

Kada je Seth Megow (33) iz Valdoste u SAD-u jedne večeri ugledao prijavljeni Facebook profil supruge Crissy, nije se mogao oduprijeti njuškanju. No nije očekivao što će ga sve tamo zateći. Nakon što je krenuo provjeravati njezine poruke, otkrio je kako ga supruga vara s više muškaraca.

Seth i njegova supruga bili su u desetogodišnjem braku okrunjenom s četvero djece, međutim posljednje dvije godine braka bile su izrazito loše. Ipak, ovakav razvoj događanja Seth ni u snu nije mogao predvidjeti, a njihov brak sada je okončan, piše Dailymail.

Foto: Getty Images

– Zaljubili smo se i vjenčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo prošli kroz fakultet. Dobili smo četvero divne djece, kupili kuću, a imali smo i izvrstan seksualni život. Podržavali smo jedno drugo u svemu, a sada je svemu tome došao kraj – kazao je Seth.

Najviše ga je povrijedila činjenica da je njegova supruga s jednim muškarcem bila više od godinu dana te se na kraju i zaljubila u njega. Seth je primijetio da se njegova supruga počela čudno ponašati, no ovakvom ishodu nije se nadao. Ističe kako mu je sada bivša supruga rekla da nastavi sa svojim životom te da je zaboravi. Na svojem je Facebook profilu promijenila i ljubavni status te je navela kako se nalazi u sretnoj vezi s drugom ženom.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
ANTIkomunist55
16:57 24.05.2019.

e moj bleso tako ti je to kad neznas gdje ti je zena... jesi pitao ikad gdje ides

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije