Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Zaboravila se odjaviti s Facebooka, pa joj suprug otkrio višestruke afere

'Dobili smo četvero divne djece, kupili kuću, a imali smo i izvrstan seksualni život. Podržavali smo jedno drugo u svemu, a sada je svemu tome došao kraj'
24. svibnja 2019. u 12:50 1 komentara 6567 prikaza
preljub, prevara
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/5

Kada je Seth Megow (33) iz Valdoste u SAD-u jedne večeri ugledao prijavljeni Facebook profil supruge Crissy, nije se mogao oduprijeti njuškanju. No nije očekivao što će ga sve tamo zateći. Nakon što je krenuo provjeravati njezine poruke, otkrio je kako ga supruga vara s više muškaraca.

Par afera 'Moj šogor je otac mog djeteta, a moj muž o tome nema pojma'

Seth i njegova supruga bili su u desetogodišnjem braku okrunjenom s četvero djece, međutim posljednje dvije godine braka bile su izrazito loše. Ipak, ovakav razvoj događanja Seth ni u snu nije mogao predvidjeti, a njihov brak sada je okončan, piše Dailymail.

Par, prevara | Autor : Getty Images Foto: Getty Images

– Zaljubili smo se i vjenčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo prošli kroz fakultet. Dobili smo četvero divne djece, kupili kuću, a imali smo i izvrstan seksualni život. Podržavali smo jedno drugo u svemu, a sada je svemu tome došao kraj – kazao je Seth.

Tužan muškarac ljubavni problemi 'Prevario sam suprugu i bojim se da je ta druga žena trudna. Trebam li reći supruzi?'

Najviše ga je povrijedila činjenica da je njegova supruga s jednim muškarcem bila više od godinu dana te se na kraju i zaljubila u njega. Seth je primijetio da se njegova supruga počela čudno ponašati, no ovakvom ishodu nije se nadao. Ističe kako mu je sada bivša supruga rekla da nastavi sa svojim životom te da je zaboravi. Na svojem je Facebook profilu promijenila i ljubavni status te je navela kako se nalazi u sretnoj vezi s drugom ženom.

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • ANTIkomunist55:

    e moj bleso tako ti je to kad neznas gdje ti je zena... jesi pitao ikad gdje ides