Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije šala

U prodaji tablete za prikrivanje smrada vjetrova - sada mogu mirisati po ružama

Christian Poincheval
Foto: Screenshot/YouTube
28.06.2019.
u 13:30

Jedna bočica tableta stoji oko 150 kuna, a dolaze u različitim okusima poput čokolade, đumbira ili ruže

Ako muku mučite s ispuštanjem vjetrova, jedan čovjek iz Francuske ima rješenje za vas. Naime, muškarac je osmislio tabletu koja može 'prikriti' neugodan miris kojeg proizvode. Vaš prdac će tako imati aromu, od čokolade pa sve do vanilije. Od sada ćete moći ispuštati plinove koji će mirisati po ružama, a genijalni um koji stoji iza ovog bizarnog proizvoda zove se Christian Poincheval, piše Mirror.

Tabletu je nazvao PilulePet, a tvrdi kako je samo tražio rješenje za svoje nesnosne prdeže. Počeo je s razvojem ovog proizvoda još 2007. godine, a sada je osmislio čitav spektar koji se sastoji od različitih mirisa. Tvrdi kako su tablete potpuno prirodne, a opisuje ih kao suplemente na bazi prirodnih sastojaka. 

- Pilula za prdeže rezultat je dugih istraživanja. Naša paleta mirisa dodaje i notu humora za svaku prigodu - kazali su iz tvrtke.

Jedna bočica tableta stoji oko 150 kuna, a dolaze u različitim okusima poput čokolade, đumbira ili ruže. No ove tablete nisu namijenjene samo ljudima, već i psima. 

- Prirodan dodatak prehrani za pse koji prde. Ako vam je dosta naginjanja kroz prozor automobila kada vaš ljubimac ispušta vjetar, ovo je stvoreno za vas - dodaju iz tvrtke.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Direkt
15:54 28.06.2019.

Imali tableta za plinove desničara za gornji otvor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije