Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novac joj nije bitan

Trgovac nakitom nazvao je njezin zaručnički prsten 'jadnim', ona mu poručila: 'Bitna je ljubav, a ne prsten'

Facebook/Ariel Desiree McRae
09.09.2020.
u 13:30

Iako nemaju puno, oni su presretni i zahvalni.

Ariel Desiree McRae na svom je Facebook profilu podijelila jednu situaciju iz svog života. U jednoj trgovini s nakitom trgovac joj je rekao kako je njezin zaručnički prsten 'jadan' i pitao ju može li vjerovati da ju je dečko s tim zaprosio. 

U šoku i ljutnji Ariel je stala u obranu svog partnera i trgovcu odbrusila: "Nije važno koliko je prsten koštao niti koliko je bio blještav, uistinu je važna samo naša ljubav jedno prema drugome."

Materijalne stvari nikada im nisu bile važne, kamoli važnije od ljubavi, ali njezin zaručnik ipak se malo plašio što će ona reći kada ju zaprosi prstenom vrijednim 130 dolara (nešto više od 800 kuna). Sve njegove strahove pobila je oduševljenjem i srećom na licu kada joj je kupio ovaj komad nakita, prenosi Bored Panda.

Foto: Facebook/Ariel Desiree McRae

S obzirom na to da nemaju novaca i da svaki mjesec, kako je ispričala, 'grebu da skupe za račune i hranu', odlučili su se vjenčati u vijećnici i nositi jeftinije prstenje - i dalje su presretni.

"Moj muž nema mnogo, ni jedno od nas nema. Uzela bi od njega i igračku prstena jer ga jednostavno volim. Možete se vjenčati i bez prstenja. To je samo materijal", zaključila je Ariel.

Foto: Facebook/Ariel Desiree McRae

Ovo je najstariji par na svijetu, pogledajte video:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije