Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada znate

Trebaju li muškarci brijati pazuhe? Konačno, evo odgovora...

Muškarac
Foto: Thinkstock
29.11.2017.
u 07:09

U anketiranju je sudjelovalo 4044 muškarca, a njih 68 odgovorilo je da briju dlake na tom području

Moraju li muškarci imati dlakave pazuhe? Na ženama taj "prirodni look" i nije tako privlačan, no kako je kad je riječ o muškarcima?

Odgovor na ovo pitanje dali su čitatelji portala Men`s Health koji uglavnom smatraju da i muškarci trebaju brijati pazuhe.

U anketiranju je sudjelovalo 4044 muškaraca, a njih 68 posto odgovorilo je da briju dlake na spomenutom području.

Nešto više od polovine, njih 52 posto tvrdi da briju dlake zbog estetskih razloga, a 16 posto ispitanih muškaraca dlake brije zbog vježbanja.

Tek jedan od deset muškaraca tvrdi da nikada nije obrijao spomenute dlake.

Zanimljivo, znanost nam nije dala egzaktan odgovor na to zašto muškarci imaju dlake na pazusima. Moguće je da su jednom te dlake služile da privuku ženu mirisom znoja, kaže Daniel Lieberman, profesor na Sveučilištu Harvard.  

No, danas to svakako nije slučaj, stoga je preporuka da svakako obrijete dlake i oslobodite svoje pazuhe. 

Pogledajte i galeriju i otkrijte gdje se na našem tijelu nalaze ova sitna bića...

Muškarac
1/7

Komentara 40

IN
inox14
09:09 29.11.2017.

Ja brijem dlake oko pimpeka. Molim stovavani VL da mi kaze da li je to pozeljno.

VI
Vito
08:52 29.11.2017.

Zanimljivo, znanost nam nije dala egzaktan odgovor zašto muškarci imaju dlake na pazusima. ::: Znači li to, "poštovani" Autor Linda Draškić, da je znanost dala egzaktan odgovor zašto žene imaju dlake na pazusima???

VI
Vito
08:47 29.11.2017.

4,044 muškaraca, ::: Četiri cijela zarez četrdesetčetiri stotinke --- Četiri cijela i četrdesetčetiri stotinke -- Kakvo je to istraživanje u kojem sudjeluje četiri cijela i četrdesetčetiri stotinke muškaraca???? __ Može li nam Autor Linda Draškić objasniti na koji je znanstvenini način ustanovljena količina od četrdesetčetiri stotinke muškaraca??? __ Vjerujem da bi većini cijelih muškaraca bila zaniljiva spoznaja kad bi saznali koji dio pripada četrdesetčetvroj stotinki muškarca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije