Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno?

Tiktokerica nakon užasnog prvog spoja: 'Poludio je jer sam došla u haljini koju nosim i na profilnoj!'

Shutterstock
31.05.2022.
u 12:30

Iako je ona, kaže, cijelo vrijeme bila nasmijana i pristupačna, on je bio smrknut i čudan, toliko da ga je svako malo pitala što nije u redu, je li dobro i zašto je ljut...

Mnogi su već na društvenim mrežama svojim pričama pokazali kako teško može biti online pronaći nekog za ljubavnu vezu, a isto je ispričala i Britanka Julie koja kaže da joj je zadnji spoj na kojem je bila nenadano završio; jer je muškarac cijelu večer bio nevjerojatno bezobrazan i neugodan.

Inače medicinska sestra, Julie je na TikToku podijelila video u kojem kaže da baš imala 'najgori spoj u životu'.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

Iako su se kaže, dopisivali na Tineru i oboje osjetili da mežu njima ima 'kemije', te bili sretni što će se napokon upoznati, uživo je odmah sve bilo drugačije...

- Čim me ugledao, rekao je: "Prepoznajem tu haljinu!'" - priča Julie, a činilo se, kaže, da je ljut jer se sjetio da je haljinu već vidio na jednoj od njenih fotografija koje mu je pokazala. 

- Doslovno ga je iživciralo što sam na fotografiji i sada nosila istu haljinu - nastavila je, a takav je bio narednih pola sata, buljeći u prazno i ponašajući se potpuno nezainteresirano za nju i ono što govori, čak kao da ju omalovažava...

@hospicenursejulie Worst. Date. Ever. #hospicenursejulie #datingstorytime #hospice #story #nurse ♬ original sound - 💕 Hospice nurse Julie 💕

- Onda je čak rekao: 'Možemo li jednostavno ne razgovarati dvije minute?'" -, prisjetila se.

Iako je ona, kaže, cijelo vrijeme bila nasmijana i pristupačna, on je bio smrknut i čudan, toliko da ga je svako malo pitala što nije u redu, je li dobro i zašto je ljut, a kad mu se ponašanje nije popravilo, odlučila je, kaže, da ne treba odugovlačiti spoj.

- Rekla sa mu "Mislim da ću ići, ne trebamo ovo ovako raditi" - rekla mu je, a njemu je lice poprimilo šokiran izgled.

Ipak, tad su se rastali ali on je nastavio slati poruke koje, tvrdi, nisu bile niti malo ugodne, a onda se otvorio rekavši da mu je 'zasmetalo što je na spoj s njim došla u haljini koju nosi na svojoj profilnoj na jednoj od dating aplikacija'.

- Napisala sam mu da je to stvarno ludo i da se cijelu večer nije ponašao normalno pa je zato otišla, a uslijedio je neočekivan odgovor:

- Znam, takav sam i ne krivim te - napisao joj je.

A dok su neki tiktokeri komentirali kako je njegovo ponašanje cijelo vrije,e bilo znak za uzbunu i kako je bolje što se makla, drugi su joj savjetovali da još jednom izađe s njim - i opet obuče istu haljinu. 

- Mislim da bi mu se tad totalno 'zamračilo'! - napisala je jedna pratiteljica, a prenosi The Sun.

Dva nerazdvojna psića iz skloništa, Peanut i Cashew, su se vjenčali i imali pravu ceremoniju ❤

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:09 01.06.2022.

Nekima stvarno sve smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije