Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jer ne doprinosi

Žena ispričala: 'Suprug već tri mjeseca ne radi ni ne traži posao pa sam mu oduzela internet!'

internet
DPA/PIXSELL
31.05.2022.
u 09:30

Dao otkaz, a lagao mi je da ga je dobio i sad želi da ga financiram dok on završi fakultet, da onda nađe 'bolji posao', ispričala je.

Jedna se žena nedavno na Redditu požalila kako joj je dosta toga što njezin muž po cijele dane ništa ne radi umjesto da traži posao, zbog čega mu, kaže, odbija dati lozinku za kućni internet.

32-godišnjakinja tako kaže da je pristup internetu po njoj privilegija, a da ju on, budući da nema posao, nije zaradio.

Dodala je kako je frustrirana jer su 'već prošla tri mjeseca otkako je dobio otkaz na svom posljednjem poslu, a još nije ništa napravio da nađe drugi.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

internet
1/5

- Suprug i ja trenutno prolazimo kroz financijske probleme jer je on ostao bez posla. Radio je u maloprodaji i zapravo ionako nije puno zarađivao, a kaže da je posao izgubio 'zbog svog narcisoidnog šefa' - ispričala je..

S tim je, dodaje, cijeli teret financijskih obaveza pao na njena leđa pa ona mora sve kupiti i platiti sve režije, uključujući internet.

- Iako je odmah rekao da će aktivno tražiti posao, čini mi se da ne poduzima ništa i počeo je većinu vremena provoditi na telefonu. Stalno ga pitam traži li posao i kaže "Da", ali već su prošla tri mjeseca - napisala je, a shvatila je, kaže, i da bi joj internet bio puno jeftiniji da on nije stalno online. 

Sve bi to, dodaje, bilo u redu da nije nedavno u trgovini naletjela na njegovog bivšeg šefa i spomenula mu mužev otkaz, a ovaj joj rekao da ga nije on otpustio već da je sam otišao tvrdeći da je umoran i bolestan'.

- Šokirao me pa sam otišla odmah kući da vidim što će mi reći. Odmah je priznao da je to istina i zamolio da ga shvatim jer mu je kaže dosta raditi za nepristojne i odvratne ljude koji ga ne poštuju - ispričala je.

Razmišljao je, kaže, da se vrati na fakultet kako bi stekao diplomu, a onda potražio bolji posao...

- Rekla sam mu da ne možemo to financijski podnijeti i da se sad već jedva krpamo, ali on to ne shvaća. Zato sam promijenila lozinku za wi fi i on sad ludi - dodala je.

- Ono što je on radio posljednja tri mjeseca sigurno nije traženje posla i to nikako nije u redu - napisao je jedan korisnik u komentarima, a svi su se složili da je sad prilika da ona preispita svoj brak i odluči želi li ostati s nekim  tko laže i tko zapravo odbija sudjelovati u zajedničkim obvezama.

Kao dijete bila je luda za Harryjem Potterom, pa joj je tata izgradio mini Hogwarts!

Ključne riječi

Komentara 1

SI
Sinatra
11:52 31.05.2022.

da kojim slučejem se neki muškarac tako ponaša prema ženi bio bi opisan kao zlostavljač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije