Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Terryju supruga poslala poruku iz Dubaija: Imaš još jednu priliku

John Terry
AFP
03.02.2010.
u 16:14

Navodno je Toni već angažirala odvjetnicu za razvode Fionu Shackleton, koja je zastupala princa Charlesa, Madonnu i Paula McCartneyja. No prsten još nije skinula.

Iako se kupa pod suncem u Dubaiju, supruga engleske nogometne zvijezde Johna Terryja prolazi kroz najveći pakao u životu. Ondje gdje je Toni Poole provela medeni mjesec s kapetanom Albiona, sad gleda svoje blizance i razmišlja hoće li mu oprostiti prijevaru s Vannesom Perroncel, bivšom djevojkom Waynea Bridgea, Terryjeva suigrača u reprezentaciji.

Navodno je Toni već angažirala odvjetnicu za razvode Fionu Shackleton, koja je zastupala princa Charlesa, Madonnu i Paula McCartneyja. No prsten još nije skinula, a Johnu je telefonski poručila: “Ovo ti je zadnja prijevara, imaš još jednu priliku!”.

Istodobno, Vanessa se našla s bivšim dečkom Wayneom Bridgeom, s kojim ima sina Jaydona, i isplakala mu se. Veliko je pitanje kako će nakon ovoga Terry i Bridge igrati zajedno, pa su neki već savjetovali izborniku Capellu da Terryju oduzme kapetansku vrpcu. A zvijezdu Chelseaja navijači su preksinoć ismijavali na gostovanju kod Hulla. Dočekan je zvižducima, a navijači uz teren su vikali: “Terry, gdje ti je žena?”. Trener mu je rekao da, ako želi, može otići u Dubai.

Novine su preplavljene Terryjevim slikama iz 2007. s provoda u Portugalu, gdje se u jednom disku iste večeri zabavljao s čak tri djevojke. O Vanessi se pak piše da je prije Bridgea bila s još dvojicom igrača Chelseaja.

– Životna ambicija bila joj je postati dio WAG-a – kaže izvor iz kluba. Riječ je o djevojkama i suprugama engleskih reprezentativaca predvođenima Victorijom Beckham.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije