Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mame su im draže?

Tata otkrio brutalnu razliku u tome kako djeca vide majke, a kako očeve

Todd Sampson
06.09.2021.
u 12:21

Fotografije je podijelio na društvenim mrežama, pa mu se brzo javilo puno očeva koji kažu da čak nisu dobili ni smajlića već prazan papir s natpisom 'tata'.

Australski tvorac dokumentaraca, Todd Sampson, pokazao je čestitku koju je dobio za Dan očeva, a onda i onu koju je njegova supruga dobila od njihovog djeteta za Majčin dan, i bez puno objašnjavanja pokazao kako je razlika u crtežu i željama ogromna.

Osim što je čestitka za mamu fizički veća, na njoj je puno više crteža i ukrasa te lijepih riječi nego na njegovoj koja na sebi ima lice koje se smije i natpis "Dan očeva". 

Fotografije je podijelio na društvenim mrežama, pa mu se brzo javilo puno očeva koji kažu da čak nisu dobili ni smajlića već prazan papir s natpisom 'tata', prenosi The Sun.

Todd je ukazao na to da djeca drugačije vide majke, odnosno da s njima imaju poseban odnos u kojem je puno više lijepih riječi i tepanja. 

Neki ljudi su u komentarima napisali da djeca nemaju više ljubavi za majke, već napišu na čestitku ono što misle da bi se roditelju više svidjelo. "Društvo uvijek prikazuje majke kao one koje vole cvijeće, srca i puno ljubavi. Očevi su više strukturirani, vole više 'sportske' stvari pa djeca misle da im se ne bi svidjeli silni ukrasi."

Foto: Todd Sampson

Slučajni prolaznik spasio vozača kamiona koji se gotovo utopio u poplavama u New Yorku!

Susjedi su odbili stišati muziku usred noći, majka dvoje djece smislila je genijalnu osvetu

1/3
Ključne riječi

Komentara 2

CO
Cosinus
19:31 06.09.2021.

Majke puuuno više provode vremena s djecom i logično je ih djeca više vole. Ja sam otac i to mi nikada nije smetalo. Hvala vam majke.

DU
Deleted user
14:00 06.09.2021.

Dijelom ste i vi, muškarci (očevi), sami krivi za to jer mislite da je dijete i odgoj/podizanje djeteta (samo) ženska (majčina) stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije