Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osudili je

Svekrva pokušala otrovati mladenku na vjenčanju svog sina pa tvrdila: 'To je slučajna pogreška'

shutterstock
07.09.2021.
u 09:28

Iako je znala da mladenka ima ozbiljnu alergiju na kokos, pokušala joj je dati kolač koji je bio prekriven njime

Na vjenčanjima se često dogode nepredvidive i neugodne situacije, a katkada je riječ o svađi među gostima. Jedna organizatorica vjenčanja tako je otkrila trenutak kada je svekrva na vjenčanju svog sina pokušala otrovati mladenku, a priča je šokirala mnoge.

Kako piše The Sun, Callie (25) je objavila video na TikToku u kojem je objasnila kako radi kao organizatorica vjenčanja. Na jednom njezinu vjenčanju nastala je velika svađa nakon što je mladoženjina majka pokušala navesti svoju novu snahu da pojede kolač koji ju je mogao ubiti.

@_cal_cifer

Reply to @natecreepyart The aftermath was AWKWARD. ##weddingplanning ##motherinlaw ##storytime ##weddingvenue ##weddinghorrorstory ##weddingtiktok

♬ original sound - Callie

– Sve počinje sasvim normalno. U mojim papirima bila je bilješka: "Mladenka je ozbiljno alergična na kokos." Slastičarnica je to znala, torta nije sadržavala kokos i bili smo spremni za vjenčanje – ispričala je Callie, no dodala je kako je za vrijeme koktela, između svečanosti i prijemne večere, primijetila neplaniranu dostavu kolača. 

– Majka mladoženje otkrila je kako ih je ona naručila te da je samo htjela osigurati da svi imaju dovoljno deserta. To nije tako neobično – objasnila je.

Međutim, nakon rezanja torte, stvari su eskalirale. Svekrva je uzela jedan kolač te njime ponudila mladenku. Ona je pristala te krenula probati slasticu kada ju je suprug zaustavio te rekao: ''Mama, znaš da je alergična.''

– Kolač je bio prekriven kokosom. Srećom, mladoženja je to primijetio i nije joj dao da ga pojede. Uslijedila je tišina od 15 sekundi. Nitko se u prostoriji nije pomaknuo. Mladoženja gleda u svoju mamu. Mladenka izgleda apsolutno užasnuta i uplašena, a mladoženjina majka, koja je pokušala otrovati svoju snahu, izgleda kao da nema ni jedne brige – nastavlja. 

Stvari su se tada još pogoršale. Mladoženja je izgubio razum, bacio kolač na pod, pocrvenio u licu te počeo vrištati na svoju majku, rekavši joj: “Ti si užasna osoba! Nikad nisi podržavala ovu vezu, ali ovo je stvarno nisko čak i za tebe. Mogla si je poslati u bolnicu, mogla je doživjeti anafilaktički šok."

@_cal_cifer

Reply to @baileybuttars She was nuts. ##weddingplanning ##motherinlaw ##storytime ##weddingvenue ##weddinghorrorstory ##weddingtiktok ##motherinlaw

♬ original sound - Callie

Callie tvrdi da je mladoženja nastavio vikati sve dok se njegova mama nije okrenula prema njemu i mirno rekla: "Nesreće se događaju svaki dan, dragi", a zatim se vratila na svoje mjesto, pokupila stvari i napustila vjenčanje.

Njezin video brzo je prikupio više od 500 tisuća pregleda, a mnogi korisnici ostali su šokirani postupcima mladoženjine majke. “Ovo je užasno i veoma uznemirujuće. Oh, apsolutno je pokušavala otrovati mladenku”, složila se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Trebali bi promijeniti brave u svom domu.”

Nakon godinu dana pauze ponovno održano kolektivno vjenčanje, 20 parova zajedno je reklo 'da':

1/10
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Apsalar
Apsalar
12:49 07.09.2021.

A mlada ne vidi da je "kolač apsolutno prekriven kokosom".. i ni nanjušit ga ne može? I nije "sve kriva" optužena za pokušaj ubojstva, nego je "slučaj" dospio na fejzbuk tamošnjoj "poroti"?! .... 🤔 čak me ne bi čudilo da u doglednoj budućnosti "sud" zasjeda na fejzbuku i da odluke "porote" budu provedene u stvarnosti... Black mirror, a ha.

ZE
zeky
14:21 07.09.2021.

Ako je kokos bio po vrhu onda je vidljiv i moze ga se nanjusiti, mislim ako je netko alergican onda ga nece jesti iako ga netko nagovara, ta prica mi ne izgleda uvjerljiva.

MO
montello
14:07 07.09.2021.

Zlocesto od nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije