Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svečano otvorenje nove zdravstvene ustanove Poliklinike LF Medical

Poliklinika Lohuis Filipović
Foto: Vedran Tomac
1/15
26.02.2024.
u 16:51

Poliklinika Lohuis Filipović Medical Group već šestu godinu potvrđuje reputaciju najbolje medicinske ustanove na području estetike i medicine. Iako je mnogima sinonim za estetsku kirurgiju, LF Medical Group kontinuirano ulaže i postepeno gradi multidisciplinarne centre raznih polja medicine kojima je za cilj ponuditi individualan i sveobuhvatan pristup rješavanju specifičnog problema.

Ove godine napravili su veliki korak te otvorili novu zdravstvenu ustanovu koja je posvećena isključivo medicini ustrojenoj na rješavanju određenih problema multidisciplinarnim putem. Do sada su pacijenti sve usluge mogli obaviti na adresi Trg John F. Kennedya 6b, međutim tamo ostaje sada Centar za estetsku kirurgiju, dermatologiju i kozmetologiju, dok se sestrinska medicinska poliklinika LF Medical nalazi na novoj adresi Vrbik 8a.

U četvrtak, 15.02., održan je svečani event povodom otvorenja nove lokacije sestrinske ustanove Poliklinike LF Medical. Sam event okupio je partnere, vrhunske stručnjake te drage prijatelje i suradnike poliklinike.

Foto: Vedran Tomac

Na samom otvorenju iznimnu podršku su pokazali Materia, svojim besprijekornim koktelima baziranim na popularnom Matcha prahu, Lela Design prekrasnim cvjetnim aranžmanima, Zvona Catering ukusnom zakuskom, Biljke.Plants trajnim zelenim dekoracijama i terarijama koji su upotpunili dom naših uzvanika, Daniel Gjurčak i Vedran Tomac iz VOID produkcije koji su zaslužni za sve zabilježene trenutke večeri te Dj SKA za neopisivu atmosferu.

Novootvorena zdravstvena ustanova ima za cilj potpuno riješiti određene, dobro definirane, zdravstvene probleme, upotrebom najmodernije tehnologije te radom više medicinskih stručnjaka. U svom dosadašnjem radu poliklinika je postala najpoznatija kao regionalni centar za liječenje APNEJE i HRKANJA.

Foto: Vedran Tomac

Upravo u primjeru dijagnosticiranja i liječenja apenje i hrkanja je lijepo prikazana ideja MULTIDISCIPLINARNOSTI. Centar LF Medical je jedini centar u regiji koii pruža sve usluge dijagnosticiranja apneje – poligrafija, polismnografija, somonoskopija, pomoću kojih se planira uistinu individualni plan liječenja koji uključuje CPAP aparate, zubne udlage za apneju i hrkanje (Somnodent), ciljanje minimalno invazivne operacije upotrebnom laserske tehnologije, pozicijske terapije, te stimulacije XII. živca koji predstavlja najmoderniju tehnologiju u svijetu danas. Iz tog razloga tim liječnika uključuje somnologa, otorinolaringologa, stomatologa te tehničara za somnologiju.

Osim Centra za apneju i hrkanje, na Vrbiku 8a nalazi se i Centar za inkontinenciju koja se rješava zajedničkom intervencijom urologa i ginekologa te se pronalazi najbolje moguće rješenje za pacijenta.

Bilo da je riječ o minimalno invazivnim posebnim filerima, lijekovima, minimalno invazivnim operaciji, laseru ili radiofrekvenciji – VOTIVA by Inmode.

Foto: Vedran Tomac

Bitno je još spomenuti i Centar za migrenu, koji uspješno liječi najteže oblike kroničnih glavobolja, kombinacijom raznih metoda liječenja od kojih je potrebno istaknuti injekcije botulinum toksina iliti popularnog botoksa i specijalnih minimalno invazivnih kirurških operacija – operacija migrene.

Ostali centri novoosnovane klinike LF MEDICAL su: Centar za vene, Centar za sinuse, Centar za uho te Centar za štitnjaču, Centar za šaku, Centar za hemeroide. Također, možete pronaći i šire usluge iz područja ginekologije, urologije, proktologije, otorinolaringologije te dječje otorinolaringologije.

Odgovor na sve nije nužno operacija, tako da često pacijentu nude minimalno invazivne zahvate laserima. Lasere koje imaju su u službi otorinolaringologije, ginekologije, vena, proktologije te urologije.

Osim vrhunskih otorinolaringologa doc.dr.sc. Borisa Filipovića te njegovog poslovnog partnera dr.sc. Petera JFM Lohuisa, okupljen je stručni tim iz različitih područja medicine. Među njima je i dr.sc.

Sandra Baranović, specijalistica otorinolaringologije i Tvrtko Tupek dr.med., specijalist ginekologije i opstetricije, koji su na popisu Najdoktor 2023. godine. Među ostalim imenima tu su i izv.prof.dr.sc.

Foto: Vedran Tomac

Jakov Ajduk, specijalist otorinolaringologije, dr.sc. Nino Fuchs, specijalist plastične rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr.sc. Andrej Šitum, specijalist opće kirurgije i subspecijalist vaskularne kirurgije, doc.dr.sc. Marica Žižić, specijalistica otorinolaringologije, kirurgije glave i vrata, dr.sc. Josip Baković, specijalist opće kirugije, subspecijalist abdominalne i onkološke kirurgije, Ivan Brlečić, specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist uroginekologije te Ivan Svaguša, specijalist urologije, subspecijalist urodinamike i neurourologije.

Otvorenje novog Centra za Medicinu predstavlja važan korak naprijed u našoj misiji da osiguramo potpunu njegu za naše pacijente. „Ideja za medicinu je bila riješiti kvalitetno i dugotrajno specifičan problem, a u današnjem svijetu se on može jedino – MULTIDISCIPLINARNO. Morate imate dobro definirani problem koji onda sustavno rješavate s timom vrhunskih liječnika. Riješiti specifičan problem, na najbolji način, to je ideja i misija.“ - doc. dr.sc. Boris Filipović

Vidimo se na adresi Vrbik 8a!

Foto: Vedran Tomac

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije