Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija

Svake godine zbog nedostatka cjepiva umre 128 tisuća djece

dijete
17.03.2010.
u 15:46

Čak 128 tisuća beba u zemljama u razvoju ove godine neće doživjeti prvi rođendan zbog neonatalnog tetanusa.

Čak 128 tisuća beba u zemljama u razvoju ove godine neće doživjeti svoj prvi rođendan zbog neonatalnog tetanusa – bolesti koju se lako može spriječiti cijepljenjem.

Te brojke su i za Pampers i za UNICEF jednostavno neprihvatljive pa će i u 2010. godini, petu godinu zaredom, zajedničkim snagama nastaviti borbu protiv neonatalnog tetanusa kampanjom “1 pakovanje = 1 cjepivo koje spašava život”, a u tome im pomaže Maja Vučić, poznata pjevačica i UNICEF-ova izaslanica za roditelje i bebe.

Ključne riječi

Komentara 2

1L
10 lipa
01:27 18.03.2010.

a oni u strahu od ptičje i svinjske gripe..koja ni ne postoji...

DU
Dudo
10:05 18.03.2010.

Samo nemojte izglasati to da cijepimo djecu sa cjepivima protiv svinjske, ptičje, janjeće, kozje, medvjeđje, pseće... ; gripe nego to cjepivo donirajte ministru zdravstva ako mu zatreba za cijepit samog sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije