Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Supruga me prevarila s prijateljevom ženom jer je mislila da će me to uzbuditi'

U jednom trenu njegova supruga počela je pričati njihovoj prijateljici o problemima koje imaju, a onda su se odjednom počele ljubiti ispred njega.
28. prosinca 2020. u 20:37 2 komentara 8825 prikaza
Foto: shutterstock

- Moja supruga me prevarila ispred mene i to sa ženom mog najboljeg prijatelja. Uznemirilo me to. U braku smo četiri godine, ali sasvim sam siguran da je ona prava žena za mene. Međutim, u zadnje vrijeme imamo dosta problema i uzimamo se zdravo za gotovo - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1 / 7
Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Njihov seksualni život nije bio sjajan, ali pokušavaju to riješiti. Prije Božića otišli su na zabavu kod prijatelja te su puno popili. U jednom trenu njegova supruga počela je pričati njihovoj prijateljici o problemima koje imaju, a onda su se odjednom počele ljubiti.

- Tada je supruga mog prijatelja počela pomicati glavu prema prednjoj strani haljine moje supruge, cijelo vrijeme je ljubeći. Moje lice mora da je sve reklo. Bio sam užasnut. Izletio sam van kako bih se rashladio, a supruga je došla za mnom s izgovorom da je mislila da će me to uzbuditi - nastavio je.

Otišli su natrag na zabavu i vidjeli da su se njihovi prijatelji seksali pa su im odlučili dati malo prostora, a kada su završili, pričali su o tome što se dogodilo. Idući dan, dobio je poruku od prijateljeve žene da sljedeći put kada ih uhvate u seksu, mogu im se slobodno pridružiti. Iako je pristao na njezinu ponudu, bilo mu je užasno vidjeti svoju suprugu s nekim drugim i ne zna kako da to prizna.

- Morate podijeliti svoje osjećaje sa svojom ženom. Objasnite koliko vas je ta večer uzrujala i recite da ne želite ponavljanje tih događaja. Pitajte je zašto je osjećala da želi podijeliti vaše probleme s nekim drugim. Je li to bio način da vas natjera da ozbiljno shvatite potrebu za promjenama u odnosu? Kako ona misli da najbolje možete ojačati svoju vezu? Recite joj da je volite toliko da ne možete podnijeti da je vidite seksualno povezanu s nekim drugim. I objasnite svom prijatelju da cijenite njegovo prijateljstvo, ali ono što se dogodilo bilo je pogrešno - odgovorila mu je Deidre.

Ema (16) je najmlađa kapetanica šahovske ekipe u Hrvatskoj: “Serija Damin gambit popularizirala je šah.”

Huawei Božićna kupovina Kako se za Božić pripremalo nekada, a kako danas: Pogledajte generacijski jaz koji se stvorio u samo nekoliko desetljeća Huawei gadgeti Božićni pokloni za digitalne trendove Znate li što je bingeanje, popularni trend koji se raširio i u Hrvatskoj? Evo koju stvarčicu trebate imati da biste iz prve ruke shvatili o čemu je riječ A1 DONOSI A1 Evo koje kompanije posluju održivo: od rješenja za pametne gradove do prvog investicijskog fonda za održiva ulaganja
UHVATI BIORITAM
Koji kronotip posjedujete? Upoznajte se s ovim unutarnjim satom koji trebate slušati