Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19 godina razlike

Suprug joj je mlađi od sina: 'Koga briga za godine'

Deanna Boomer
06.10.2023.
u 10:30

Razlika od 19 godina nije razdvojila Deannu i Stevena Boomera, iako su se upoznali kad je Steven bio tinejdžer - on je imao 19, a ona 38 godina.

47-godišnja žena dokazala je da su godine doista samo broj nakon što se zaljubila u nećaka svoje prijateljice, koji je tri godine mlađi od njezinog vlastitog sina. Razlika od 19 godina nije razdvojila Deannu i Stevena Boomera, iako su se upoznali kad je Steven bio tinejdžer - on je imao 19, a ona 38 godina. Osam godina kasnije, par je proslavio 7. godišnjicu braka i zajedno imaju četverogodišnje dijete, prenosi Metro.

Steven, koji sada ima 27 godina, očuh je još četvero Deannine djece koja imaju 13, 17, 25 i 31 godinu, ali paru nije uvijek bilo lako. Dobili su negativne reakcije od prijatelja i obitelji zbog razlike u godinama, posebno zato što je Deanna starija od Stevenove mame, ali sada su pokazali ljudima da su savršeni par.

VEZANI ČLANCI: 

Steven je rekao: ‘Početak veze bio je najteži, ali sada je puno lakše, jer ljudi koji nas vide onakvima kakvi jesmo znaju da nam je suđeno biti zajedno'. Deanna je upoznala muškarca svojih snova kroz blisko prijateljstvo s njegovom tetom i počela se družiti s njim u auto klubu u njegovoj srednjoj školi.

Majka petero djece odvezla bi svoj Jeep u Stevenov auto klub i odvela njega i njegove prijatelje na vožnju te upoznavala tada 19-godišnjaka. Steven je dodao: 'Ja i moji prijatelji imali smo autoklub u srednjoj školi, a Deanna je imala džip pa bi uvijek dolazila na naše sastanke, a onda bismo svi išli na vožnju. Onda me jednog dana samo pitala želim li otići u bar i družiti se i tako je sve počelo'.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Deanna je u to vrijeme bila kućanica i prolazila je kroz razvod od bivšeg supruga s kojim je bila 22 godine u braku. Sa svoje četvero djece preselila u novi stan i zamolila je svog sadašnjeg muža da se preseli k njoj kako bi pomogao oko stanarine. Kada je par službeno objavio svoju vezu obitelji i prijateljima, Deanna je dobila podršku, ali Steven se borio da održi svoja prijateljstva na početku svoje veze s Deannom.

Rekla je: 'Moje prijatelje baš i nije bilo briga, dapače, jedna od mojih prijateljica je također bila zainteresirana za njega prije mene, tako da nije mogla reći ništa, ali su vidjeli koliko sam sretna, dok je Stevenova obitelj bila više ljuta'

VEZANI ČLANCI: 

Steven, koji radi kao vodoinstalater, dodao je: 'Mojoj se majci to nije baš svidjelo. Deanna je samo nekoliko mjeseci starija od nje, pa joj je to bilo pomalo čudno. Obitelj mi je rekla da sam samo dijete i da ne razumijem kako je to podizati cijelu obitelj jer očito je Deanna imala djecu prije mene - jedno je starije od mene - ali to nije bitno jer imam odličan odnos sa svima njima'.

'Također sam izgubio puno prijatelja zbog toga samo zato što su i oni u to vrijeme bili mladi, pa su željeli ići van, zabavljati se i uživati', dodao je, 'Sada su se svi smirili i dobili vlastitu djecu, počinju uviđati kako je to, a moja obitelj sada počinje prihvaćati vezu i razvio sam odličan odnos s Deanninom djecom'.

Komentara 1

MO
montello
09:41 07.10.2023.

prevelika razlika u godinama on kad bude imao 40 ona ce imati 60

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije