Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što učiniti

Sumnja da ju suprug vara: ‘Stalno primjećujem sumnjive ogrebotine na njegovom tijelu’

Shutterstock
18.06.2023.
u 20:00

Prvi put je primijetila ogrebotine kada je promijenio gornji dio jer je za vrijeme večere prolio umak po majici

Jedna žena pisala je kolumnistici The Sun-a, Deidre, tražeći ju savjet što učiniti jer sumnja da ju suprug vara. Naime, uočila je sumnjive ogrebotine na njegovim prsima i leđima. Tvrdi da je tijekom proteklih nekoliko tjedana primijetila sumnjive ogrebotine na prsima i leđima. Rekao joj je da se češe u snu jer ga svrbi koža, ali ona počinje misliti da možda ima aferu. 

"U vezi smo dvije godine, ali ne živimo zajedno. Ja imam 34, a on 32 godine. Prvi put sam primijetila ogrebotine kad je promijenio gornji dio jer je za vrijeme večere prolio umak po majici. Zaigrano sam mu podignula gornji dio kako bih mu pomogla, a on se obranio kad sam rekla: 'Što ti je to na prsima?' Pravio se glup rekavši da ne zna kako su se stvorile ogrebotine. Zatim se "sjetio" da je imao mali osip i pomislio da bi to moglo biti povezano s činjenicom da je promijenio prašak za pranje rublja, ali nikad ga nisam vidjela da se stvarno češka dok smo zajedno. Štoviše, tragovi izgledaju kao da su napravljeni dugim, oštrim noktima, a moj partner grize nokte", napisala je u objavi.

VEZANI ČLANCI:

No, dodala je da ju ne čini samo to sumnjičavom. Čini joj se vrlo umornim u posljednje vrijeme, kao da ne spava puno onih noći kad nisu zajedno, a rekao joj je da ne spava dobro zbog stresa na poslu. Također joj se čini da više ne želi seks. "Jesam li paranoična? Trebam li dečku reći da promijeni prašak za pranje rublja ili ga izravno pitati?" pitala je.

"Ovdje ima mnogo dokaza, ali to ne znači da vas dečko vara. Moguće je da postoji nedužno objašnjenje za ogrebotine, a možda mu je samo neugodno zbog načina na koji se pojavljuju. Umor ima mnogo mogućih objašnjenja, a smanjena želja za seksom nije neuobičajena kod duge veze. Međutim, to vam očito stvara veliku brigu. Vaš stav u vezi toga mi daje do znanja da mu na nekoj razini ne vjerujete, a to je znak za uzbunu. Iako instinkti nisu uvijek točni, nije ih dobro zanemariti u potpunosti. Bojim se da vam nitko drugi ne može reći ima li ljubavnicu. Morate razgovarati s njim o svojim osjećajima i zamoliti ga da bude potpuno iskren prema vama", odgovorila joj je.

Mladoženja u viralnom videu pročitao zavjete kakve vjerojatno ni jedna mladenka ne bi htjela čuti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije