Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budite spremni

Stručnjak za veze otkrio kojih sedam pitanja obvezno trebate postaviti na prvom spoju

shutterstock
13.08.2021.
u 16:30

Razgovor bi, kaže, uvijek trebao lako teći i biti zabavan, a ne se pretvoriti u intervju s puno neugodnih pauza

Prvi spojevi mogu biti teški i neugodni, a znati što reći može biti zastrašujuće. Zato je stručnjak za veze James Thomas za Unilad otkrio nekoliko korisnih savjeta kako bi razgovor lakše tekao, te sedam pitanja koja biste trebali postaviti na prvom spoju.

Thomas predlaže da partnera na spoju pitate „Koji mu je omiljeni način opuštanja?“ jer će vam odgovor dati uvid u njegove navike, a razlikuje se od pitanja o hobijima. Tijekom pandemije su, kaže, mnogi vrijeme provodili gledajući filmove i serije pa možete pitati i "Što si zadnje gledao/gledala?"

Hrvatska influencerica videom razbjesnila mnoge: Ne prihvaćam kavu i šetnju kao opciju za spoj, nisam pas!

1/5

Savjetuje i da pitate "Što najviše voli kuhati" kako biste saznali više o njihovom ukusu, a ako nemaju interesa za kuhanje, možete iz pitanja poput "Što želiš naučiti?" shvatiti što ih otprilike zanima i jesu li im interesi u skladu s vašima. 

U duhu pandemije, Thomas savjetuje postavljanje pitanja "Što bi radio/radila da je sutra smak svijeta",što će pokazati njihovu osobnost. 

Ako vas ne brine da bi pitanja mogla biti neugodna pitanja, stručnjak za veze savjetuje da pitate nešto poput "Što je najčudnije što si kupio/kupila preko interneta?", što će voditi do lakog razgovora o kupovnim navikama.

Posljednje pitanje koje je predložio je "Što je najbolje što ti se dogodilo ovog tjedna?" - što je, kaže, dobar način da se probije led i otkrije ju vesele li osobu i sitnice ili samo 'veliki događaji'. 

Odlični trendovi turističkog prometa: U kolovozu ostvareno 93% rezultata iz 2019.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije