Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruga objavila video

Oca osudili na društvenim mrežama: Zaplesao s dadiljom pa ga prozvali zbog neprimjerenog ponašanja

TikTok
12.08.2021.
u 10:30

Video je objavila njegova supruga koja tvrdi da je dadilja poput člana obitelji te da između nje i njezinog supruga nema ništa drugo nego poslovni odnos

Otac dvoje djece osuđivan je na društvenim mrežama nakon što je njegova supruga objavila video u kojem pleše s njihovom 23-godišnjom dadiljom, a mnogi korisnici kažu da je njegovo ponašanje neprimjereno.

Korisnica TikTok Rachel objavila je video za koji je mislila da je smiješan i bezopasan, no mnogi se s njom nisu složili, pa su joj savjetovali da bi trebala biti sumnjičavija prema svom suprugu Andrewu.

Naime, u videu Andrew pleše s dadiljom njihove djece, Lizzie, s kojom isprobava poznati pokret iz filma Prljavi ples, a kako piše Mirror, mnogima se učinilo da među njima ima puno više od poslovnog odnosa. 

@raypo3

The nanny-dad content no one asked for. @lizziinorton @f4ttyd4ddy #SummerMashup #fypシ #thenanny

♬ original sound - Rachel

U videu Andrew Lizzie podiže za struk, a onda plesni par jedan drugog obavija rukama. U jednom se trenutku čuje i kako mu Rachel govori: "Dodirnuo si joj grudi!", a on se smije i odgovara: "Znam, znam..."

Rachel je brzo opravdavala takvo ponašanje i rekla da je Lizzie poput obitelji, dodajući da su je upoznali dok je radila u vrtiću koji je pohađao njihov najstariji sin.

- Uvijek je bila najljepša, najslađa... Nije bila poput ostalih koji su tamo radili, a ja nisam bila poput ostalih mama. Bile smo prijateljice - objasnila je.

Zbog pandemije koronavirusa, Andrew i Rachel angažirali su Lizzie da pomaže oko kuće, a ona je tamo dok Andrew radi od kuće.

Video, koji je pregledan više od 7 milijuna puta, izazvao je zgražanje mnogih korisnika.

Jedna korisnica napisala je: "Činjenica da im je bilo ugodno ovako plesati je uznemirujuća", a druga je dodala:

- Ja sam dadilja već 15 godina i nikad mi se ništa slično nije dogodilo...

Emotivna posveta Korane Gvozdić sinu Oliveru uz stihove koji joj posebno znače:

1/8
Ključne riječi

Komentara 5

SI
sisavac
21:33 12.08.2021.

Ona je u kući dok i on, jer sad radi od kuće. Sve je tu jasno. Za pol godine čitat ćemo o još jednoj napumpanoj babysiterici.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:11 12.08.2021.

Ja sam iskusni dadiljko i cini mi se da je u pitanju poliamorija.

MO
montello
14:05 12.08.2021.

Mozda je u vezi s njom .prebliski su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije