Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li se?

Što ste po horoskopu otkriva i što volite u spavaćoj sobi: I koja vam je najdraža seks poza

Shuttershock
04.06.2023.
u 19:33

Zbog svog nezrelog stava, Ovan vam neće poklanjati pažnju ako i vi ne posvetite pažnju njemu, a u seksu mu je najdraži misionarski položaj

Volim astrologiju jer nam pomaže razumjeti sebe i one oko nas na dubljoj razini, kaže astrologinja i autorica Lisa Stardust. "Iz nje možemo naučiti i što nekoga pali, a što odbija, te koliko smo s nekim seksualno kompatibilni i što možemo očekivati ​​u spavaćoj sobi. Ovan: Prema Stardust, budući da su Ovnovi prvi znak Zodijaka, i u krevetu se ponašaju kao najmlađi. “Ovnovi su vrlo sebični ljubavnici. Vole biti najbolji u krevetu jer moraju biti broj jedan u svemu što rade”, kaže ona. “Zato žele svojim partnerima pružiti višestruke orgazme, da bi se sami sa sobom osjećali posebno, a trebaju i puno pažnje.” "Kad oni vama daju pažnju svakako uživajte u tim trenucima dok traju", kaže Stardust.

"Naime zbog svog nezrelog stava, Ovan vam neće poklanjati pažnju ako je ne date i vi njemu. Oni su strastveni i ekstra ambiciozni, pogotovo kada je riječ o natjecanju pa, ako želite da im proključa krv i podigne se libido, pretvarajte se da niste ludi za njima; ljubomora i kontrola njihov su ultimativni afrodizijak." Seks poza: Misionarski položaj (kada su u položaju penetracije). “Oni vole kontrolirati i vole biti na vrhu. Ponekad vole pseću pozu jer se vole gledati u ogledalu".

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

 

Bik: "Budući da su zemljani znak i poznati su po svojoj dubokoj senzualnoj prirodi, Bikovi vole da ih se puno dodiruje prije i tijekom seksa, a nakon toga će vas čvrsto držati i nježno ljubiti tijekom cijele noći", kaže Stardust. "Poznati su kao lijeni, ali također vole imati kontrolu i vole govoriti svojim partnerima što da rade, a kad nisu zadovoljni naći će neke alternativne metode. Budući da jako vole svoju zonu udobnosti, vole ponavljati iste položaje, iznova i iznova. Bikovi ne vole ljude koji se ne brinu o sebi", kaže Stardust. "Više vole partnere koji su njegovani i dobro sklopljeni." Inače nisu zainteresirani. Zbog toga Stardust predlaže Bikovima da prošire svoje horizonte i repertoar: “Isprobajte različite položaje. Dopustite svom partneru da preuzme kontrolu." Seks poza: misionarski ili bilo koji položaj koji ih stavlja ispod.

Blizanac: Budući da Blizancima vlada Merkur - planet komunikacije i tehnologije - i zračni znak koji je poznat po svom intelektu, ne čudi da su im riječi i komunikacija ključni u predigri i tijekom seksa. “Sve dok čuju lijepe i zavodljive pridjeve prije, tijekom i nakon seksa, spremni su na sve”, kaže Stardust. “Sexting ih oslobađa više od samog seksa; a njima stvarno prije seksa treba 24 sata za slanje koketnih poruka.” Blizancima je dobro sve što radite u krevetu, dokle god pričate tijekom seksa. Budući da su takvi brbljavci, Stardust kaže da su tijekom seksa više u svojim umovima, nego u tijelima. Kao rezultat toga, bilo bi dobro da razgovaraju o tome kako se osjećaju. Seks poza: 69 i oralni seks.

Rak: Želje Rakova mijenjaju se jednako često kao i njihov astrološki vladar, Mjesec, kaže Stardust. “Ali kad im se netko jednom svidi, obično zabiju kandže u njega i više ga ne puštaju. Zaštitnički su kao i njihov simbol, rak, ali su i vodeni znak, što znači da su na svoj način vrlo emotivni". Njihov je seksualni stil obično povezan s načinom na koji se rakovi pare: ženka rakova pohranjuje spermu mužjaka dok nisu spremne da ju upotrijebe. “Rak će štedjeti svu svoju energiju dok ne bude spreman za naporan vikend pun seksa”, kaže Stardust. Nakon seksa, skuhat će vam doručak i donijeti u krevet prije druge runde zabave. Zbog njihove tajnovite prirode, od njih možete očekivati ​​da budu potpuno iskreni. Seks poza: “Vole biti na vrhu i vole obrnutu kaubojku,” kaže Stardust. “Kada su otvoreni za ljubav i osjećaje, više vole običnu kaubojku. Obrnuta kaubojka je dobra kad se osjećaju sramežljivo i ranjivo i ne žele biti u kontaktu sa svojim dubokim emocijama.”

Lav: "Kao kralj džungle, Lav se voli razbacivati i stvarati atmosferu - satenska posteljina, svjetla svijeća i sl. Budući da Lavovima upravlja srce, obično imaju grandiozne izjave ljubavi. Ne moraju biti zaljubljeni, ali vole praviti show i trošiti novac. Zahvaljujući Suncu kao njihovom vladaru, Lavovi su velikodušni, no također imaju i jak ego pa mogu biti i sebični. S njima budite spremni učiniti neke lude stvari. ”Njihov najveći dar može biti njihova najveća mana: uznemire se ako ih ne zovete dovoljno često ili im ne posvetite pažnju, ali budući da imaju tako opojan šarm, ljudi žele biti u njihovoj blizini, ma koliko zahtjevni bili.” Seks poza: Bilo što što je 'pomaknuto' i pretjerano.

Djevica: Djevice su otvorene za ljubav u bilo kojem trenutku, a u krevetu su 'lude', kaže Stardust. "Nikada ne biste pomislili da su tako nastrane jer su tako čiste i organizirane." Stardust kaže da su Djevice često zainteresirane za BDSM jer se lako prilagođavaju isprobavanju novih poza, a kao zemljanom znaku važno im je biti u svom tijelu i iskusiti svoja osjetila. "Kod njih je tanka linija između zadovoljstva i boli, a uživaju u rutini i u seksu uvijek u isto vrijeme, na istom mjestu i s istom osobom. Što su više zadovoljne, više se opuštaju". Seks poza: 'Stolica'; mogu im se vezati ruke i noge, mogu biti i blizu svog partnera, zagrliti ga i opkoračiti.

Vaga: “Čak i prekaljena Vaga voli katkad prepustiti kontrolu u spavaćoj sobi. Toliko su poslušne u stvarnom životu da jako vole eksperimentirati u spavaćoj sobi,” kaže Stardust. Prema njoj, stražnjica je dio tijela kojim Vage najbolje vladaju pa obično uživaju u svemu što je s njom povezano. “Možda im je teško maziti nakon seksa jer nisu najnježnije i imaju problema u povezivanju s ljudima. Treba im vremena da izgrade intimnost s partnerom.” Seks poza: 'Pseći stil'.

Škorpion: Pod vladavinom Marsa, planeta akcije i strasti, Škorpioni vladaju svojim tijelima i radi zadovoljstva i radi prokreacije. Iako vole seks, Škorpionima su također potrebni i strast i osjećaji, jer više vole biti intimno povezani sa svojim seksualnim partnerima. “Škorpioni žive na dnu oceana, što ih čini stvarno dubokim stvorenjima”, kaže ona. "Ali oprez: njihova se strast brzo može pretvoriti u grubost, a mogu biti i vrlo kritični". Seks poza: Seks uza zid.

Strijelac : Kao vatreni znak, Strijelci su veliki avanturisti i neće bježati od javne veze. Strijelac ima za cilj ugoditi partneru i želi biti inspiriran partnerovim skandaloznim željama, kaže Stardust. “Možete reći bilo što Strijelcu i nećete ga prestrašiti. Ispričate li mu o svojoj prljavoj prošlosti, Strijelac vas neće osuđivati. Vjerojatno će vam i dati kompliment. A bit će i otvoreni prema vašoj najvećoj fantaziji.” "Seks je za njih više avantura i potraga i ne vole intimnost." Seks poza: “Učinit će sve”, kaže Stardust, a "seks u troje im je ideal".

Jarac: “Jarac ima nastranu stranu kao nitko drugi. Vole se prepuštati i zabavljati. Obično vole igrati uloge i gledati ljude kako se svlače. Kao zemljani znakovi, vole se dobro osjećati u svom tijelu i sve isprobati." "Ipak,  vjerojatno stavljaju posao ispred seksa i veza; intimnost im je uvijek na drugom mjestu. Zbog toga im je važno da se pokušaju usredotočiti na ravnotežu između posla i privatnog života." Seks poza: Bilo koja u kojoj su podređeni.

Vodenjak: Vodenjak je voajer Zodijaka. Vodenjaci najradije + iz daljine gledaju kako im partneri pronalaze zadovoljstvo, kaže Stardust. To je zato što su prirodno emocionalno odvojena bića, a kao zračni znak—kojim vlada um i intelekt—prirodno su i znatiželjni. Možda ne žele u stvarnom životu raditi sve o čemu maštaju, ali gledanje im se sviđa, kaže ona. Stardust kaže da uživaju i u maštanju o udovoljavanju svojih najdubljih želja, no njihova podvojena priroda im otežava da u spavaćoj sobi izraze ono što zapravo žele. “Nisu izravni oko toga što žele. Moraju češće reći što ih pali, a što ne; inače neće raditi ono što stvarno vole i biti će nezadovoljni. Seks poza: Vodenjaci vole da ih se gleda jednako kao što vole gledati druge pa vole seks u stražnjem dijelu taksija ili u liftu, posebno ako ima i kamere...

Riba: “Ribama je cilj učiniti partnera sretnim”, kaže Stardust. “Oni su uglavnom u svojoj mašti, razmišljajući kako na svaki način usrećiti svoje partnere. "Ako tražite nekoga tko voli igrati uloge i tko će raditi što god partner želi; i pritom se zabaviti; pronaći ćete ga u Ribi. Budući da su vodeni znak, raspoloženje Riba varira. Ponekad mogu imati doista velike zidove, a ponekad mogu biti najsrdačnije osobe. Ipak, vole raditi sve za one koji su im prirasli srcu". Seks poza: “Sve vezano uz vodu. Seks pod tušem, u kadi ili u oceanu.

Ovo su najodgovorniji horoskopski znakovi, je li Vaš među njima?

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
12:49 05.06.2023.

odlicne poze👍

DU
Deleted user
23:39 04.06.2023.

Nema bolan kaj. Ovaj članak načisto me je prosvijetlio. Ne mogu vjeravat' u kakvom sam mraku živio dosad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije