Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kći miljardera'

Mama 10-godišnjoj kćeri kupuje Chanel i Louis Vuitton torbice: 'Ne mislim da sam je razmazila'

Instagram/@loveluxury
29.05.2023.
u 15:30

Iako joj je tek deset, ona shvaća vrijednost pojedinih dizajnerskih komada i zna u budućnosti mogu postati prava investicija, kaže mama Emily o svojoj kćerki.

Emily Abraham (45) vlasnica je poznate britanske luksuzne trgovine torbica i modnih dodataka, a ljubav prema lijepim i skupocjenim stvarima, kaže, s njom dijeli i njezina desetogodišnja kćer Moo. Njih dvije tako svoje zajedničke trenutke najradije povode u nekoj od londonskih luksuznih trgovina poput Harrodsa, a Moo na društvenim mrežama već izlaže i vlastitu kolekciju dizajnerskih torbica. "Baš smo je suprug i ja počastili s nekoliko malih dizajnerskih torbi, a ima i nekoliko manjih Chanel i Louis Vuitton torbica koje nosi za posebne prilike", ispričala je Emily za Metro. Njena kćer, kako tvrdi, dobro shvaća njihovu vrijednost iako joj je tek deset godina, a razumije i da neki komadi s vremenom mogu postati i prava investicija. 

"Već mi pomaže u poslu, a često i za društvene mreže snima videe koji gotovo odmah postanu viralni; jedan od zadnjih koje je snimila ima više od 82,8 milijuna pregleda, što ja osobno još uvijek smatram nevjerojatnim!" U tom videu Moo na primjer predstavlja luksuzne modne dodatke; poput sata od deset i ogrlice od 14 tisuća funti, no ona se svejedno, kaže mama, još uvijek samo igra. 

@loveluxury.co.uk Mum&Daughter Saturday at Harrods #knightsbridge #harrodsshopping #mumanddaughters #mumanddaughtersgoals #richfaughter #harrods #harrodslondon #luxurylifestyle #billionairesdaughter #billionairewife ♬ original sound - pradasaint

"Zapanjujuće je pomisliti da je nešto što je njoj samo igra pogledalo toliko ljudi diljem svijeta", kaže mama Emily koja, bez obzira na sve pogodnosti životnog stila koji Moo uživa ne misli da je djevojčica razmažena. Osim mode i luksuza, ona voli i ples i dramu, no priznaje da se ipak najbolje provodi na putovanjima privatnim zrakoplovom i na luksuznim obiteljskim odmorima, a zbog svega je toga na društvenim mrežama djevojčica dobila i nadimak 'kći milijardera'.

"Već je prepoznata u javnosti, što joj je u početku bilo jako čudno, no sada već u tome uživa", kaže mama Emily, no naglašava da je bez obzira na život pun privilegija Moo još uvijek samo dijete. A za nju i supruga Adama je, ističe, najvažnije da ju nauče ljubaznosti.

VEZANI ČLANCI:

"Ograničavamo joj vrijeme ispred ekrana, a domaća zadaća je glavni prioritet nakon škole. Također, svu našu djecu potičemo da istražuju ono što ih zanima i izvan škole. Važno je da otkriju tko su zapravo i što stvarno vole, bilo da je to sport, umjetnost ili moda. Uvijek smo ih učili da budu svjesni svojih privilegija i da vraćaju onima koji nisu bili te sreće. Čak i kad su djeca bila mala, uživali smo u obiteljskim obrocima u McDonald'su gdje bismo uvijek naručili više i dio podijelili ljudima na ulici", pohvalila se Emily, dodavši kako bi svi roditelji trebali djecu poticati da pomažu onima koji su na bilo koji način manje sretni.

POGLEDAJTE VIDEO: Mama zagovara dojenje u javnosti bez stida, a muškarci pišu: 'Kada ću ja doći na red?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije