Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekenka starenje zaustavlja boravkom u “čudotvornoj” komori

Stefany: Pronašla sam idealan način za očuvanje mladosti i ljepote

stefany hohnjec
Marko Lukunić/Pixsell
14.01.2010.
u 15:35

Manekenka i bivša sportašica u zagrebačkom wellness-centru Aquathermal otkrila je najsuvremeniji tretman za ljepotu. Riječ je o jedinstvenoj terapeutskoj kombinaciji koja u svom protokolu stapa sve prirodne elemente: vodu, zrak, zemlju i sunce.

Baš poput svjetskih zvijezda kao što su Madonna i Michael Jackson, i manekenka Stefany Hohnjec nakon prvog boravka u komori Panthermal shvatila je da je pronašla idealan način za očuvanje zdravlja, ljepote i mladosti.

Riječ je o jedinstvenoj terapeutskoj kombinaciji koja u svom protokolu stapa sve prirodne elemente: vodu (ionizirana para), zrak (kisik i ozon), zemlju (aromaterapija) i sunce, tj. energiju (toplina kroz cijeli tretman). Jedan tretman traje pola sata, a počinje detoksikacijom koja potiče obilno znojenje na temperaturi između 37 i 42 Celzijeva stupnja.

Osim redovitog boravka u ovoj regeneracijskoj komori, na koji svi posjetitelji za prvi tretman imaju 50 posto popusta, Stefany, kad je riječ o brizi za tijelo i duh, najbolje pomažu masaže. Otkad je smršavjela, odlazi i na tretmane radiofrekvencijom koji, među ostalim, zatežu kožu. Svoja osjetila, pak, mazi mirisnim kupkama koje su joj, kako kaže, najbolji lijek protiv stresa i umora. Kako joj je fizička aktivnost u krvi, bivša sportašica sprema se krenuti i na satove pilatesa.

– Dvanaest godina sam se bavila sportom, a sada mi više odgovara nešto laganije – ističe lijepa manekenka te dodaje kako se, otkad je smršavjela, više uopće ne deblja bez obzira na to koliko jede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije