Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra priprema

Spremate se na prvi spoj? 6 stvari koje trebate znati

spoj
Foto: Thinkstock
22.01.2015.
u 08:26

Budite svjesni da vas je vjerojatno guglao. Bolje da budete spremni objasniti mu onu fotku na kojoj se vrtite oko šipke. Šalimo se, naravno. Ipak, imajte na umu da će on na prvi sastanak doći sa stanovitim ”predznanjem” o vama.

Što (ne) trebate raditi na prvom sastanku?

Što odjenuti? Treba li pustiti njega da plati ili inzistirati da vi to učinite? Slijedite naše smjernice i – smanjite stres prvog sastanka! Ovo je 6 stvari koje biste trebali napraviti...

1. Ograničite svoja očekivanja. Nemojte razmišljati o sastanku kao o ”samo prvoj večeri do kraja vašeg zajedničkog života”. Jednostavno, uživajte u trenucima bez opterećivanja time što donosi budućnost.

2. Pa što ako nemate ništa zajedničko! Neki stručnjaci tvrde da veze dvoje ljudi, sličnih po temperamentnima i interesima, postaju dosadne. Ili se, u najboljem slučaju, pretvarate u dobre prijatelje, kojima je strast potpuna nepoznanica. Zato, kakve veze ima što je on profesionalni vozač Formule 1 (dobro, hipotetski), a vi nemate ni vozačku dozvolu?!

3. Budite svjesni da vas je vjerojatno guglao. Bolje da budete spremni objasniti mu onu fotku na kojoj se vrtite oko šipke. Šalimo se, naravno. Ipak, imajte na umu da će on na prvi sastanak doći sa stanovitim ”predznanjem” o vama. Izguglajte i vi njega, ali ne donosite previše zaključaka na osnovu podataka koje izbaci pretraživač. Puno bolji dojam o njemu (kao i on o vama) steći ćete kad se upoznate ”oči u oči”.

4. Dotjerajte se. Zašto ne?! Pokažite mu da vam je stalo do toga da ostavite što je moguće bolji dojam, i očekujte da se i on potrudi.

5. Ako osjetite da bi ”to moglo biti – to”, budite spremni prekršiti vlastita pravila. ”Jedna moja prijateljica klela se da nikada ne bi izlazila s dečkom ako je više od pet godina stariji od nje, a sada je sretno udana za 14 godina starijeg čovjeka” samo jedna je od mnogih priča.

6. Dajte mu do znanja ako ga želite vidjeti ponovo. Spomenite nešto o čemu ste razgovarali te večeri. Recimo: ”Smijat ću se toj priči o tvom psu sve do sljedećeg našeg susreta.” Ili, evo jedne zaista originalne ideje, jednostavno mu recite: ”Želim te vidjeti ponovo.”

>>Ovo je zlatno pravilo o seksu u novoj vezi

>>Pripremite se na najgore: 70 posto muškaraca lagat će na prvom spoju

Ključne riječi

Komentara 4

OP
openheimer2
08:49 22.01.2015.

i obrijati sve fašističke dijelove djevojke

RT
Rollo.Tomasi
11:40 22.01.2015.

Za muške ima samo jedno pravilo. Nikad i nikako spominjati seks.

PA
Paton
12:44 22.01.2015.

i biti okrenut prema zidu to je zlatno pravilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije